Изглаждане на бръчки

Инжекционните филъри дебютираха

15 October 2018 10:12
Изглаждане на бръчки
Когато инжекционните филъри дебютираха, те ексклузивно се използваха като временни попълващи средства. „Филърите вече могат да се използват като заместител на изгубения обем, като придават на лицето по-младежко изражение“, сподели д-р Ким.

ЗНАЕХТЕ ЛИ, ЧЕ?

Инжекциите могат да причинят синини, защото при поставяне на иглата под кожата кръвоносните съдове могат да се пукнат и да доведат до образуването им. Те могат да се третират с лазер.

 

ГРЕШНО

Всички инжекции са еднакви.

Въпреки факта, че всички филъри с хиалуронова киселина работят на един и същи принцип (но те варират по отношение на плътността си), инжекциите не са едни и същи. Някои пациенти продължават да си мислят, че ботоксът е филър, и когато отиват при докторите, искат ботокс за бузите или устните си, когато всъщност се нуждаят от филър. Ако филърът се приложи в област, която ще реагира единствено на невромодулатор, е възможно да възникнат неблагоприятни ефекти (и обратното, ако невромодулатор е използван вместо филър).

 

ГРЕШНО

Никога не можете да изглеждате „готови“ с филъри, защото те не са оперативна намеса.

Често вината за резултатите след лоша пластична операция се хвърля върху употребата на невромодулатори или филъри вместо върху самата операция. Когато не е съобразено използваното количество филъри или не са приложени правилно, отново може да причинят нежелана визия. „Можете да изглеждате „готови“, ако сте попаднали на неопитно лице, което  поставя инжекциите ви“, казва д-р Кръчфилд. „Когато опитвате да насилвате нещата, прекалявате. Винаги казвам на пациентите си: Ако някой ви каже, че сте направили нещо по себе си, значи сте прекалили. Добрите процедури са онези, които не забелязвате.“ Устните и бузите са области на лицето, които често се превръщат в жертва на визия, която е резултат от твърде много поставени инжекции – тогава те изглеждат пухкави и неестествени.

 

ЕСТЕСТВЕНО ИЗГЛЕЖДАЩИ РЕЗУЛТАТИ?

ФАКТ

Майсторството е ключът към „течния лифтинг“

Техниката „течен лифтинг“ използва комбинация от филъри и инжекции, за да добавят обем, да създадат очертания и да заличат някои признаци на стареенето. „Не можете просто да запълните някои области, и готово. Вашият доктор трябва да масажира областта и да извае продукта така, че лицето да изглежда естествено и гладко“, казва д-р Гуен. Разнообразие от филъри и инжекции може да се използва за естествените контури на лицето и да създаде естествена визия. Въпреки че с времето „течният лифтинг“ може да се окаже не толкова рентабилна процедура или толкова добра като резултатите, които бихте получили след добре извършен лифтинг на лицето.

 

ПОЛУЧАВАТЕ ТОВА, ЗА КОЕТО СИ ПЛАЩАТЕ

Може да попаднете на реклами за намаления на определени видове инжекции, но винаги получавате това, за което си плащате. За да сте сигурни, че процедурата ще бъде безопасна и ще се използва субстанция, одобрена от FDA, помолете доктора да ви покаже какво ще ви бъде инжектирано. „Заедно с ботокса към него трябва да се прибави физиологичен разтвор, а някои доктори поставят продукта във вода. Когато това се случи, резултатът няма да бъде дълготраен. Може и да си спестите пари, но няма да получите и пълния ефект от продукта“, категоричен е д-р Биър. „Същото важи и за филърите. Докторът може да каже, че използват един продукт, след това да го замени за по-евтин, без дори пациентът да разбере.“

 

ВЯРНО

Действието на филърите е обратимо.

Ако получите алергична реакция, нежелан ефект или просто не сте доволни от резултата на вашия филър, докторът ви може да инжектира областта с хиалуронидаза, която действа като противодействие на ефектите от поставения филър. „Действието на филърите с хиалуронова киселина може да бъде обратимо благодарение на ензим, наречен хиалуронидаза. Инжектира се в областта, където е бил поставен филърът, в резултат на което той се разтваря мигновено“, сподели д-р Гаули.
Колкото обичан, толкова и мразен Колкото обичан, толкова и мразен Цитати от Карл Лагерфелд
Top Gear дава отстъпка Top Gear дава отстъпка Купи билет за автомобилния салон
Ризата - провокация с цветове и щампи Ризата - провокация с цветове и щампи Смели решения за силния пол
МODA в чиния МODA в чиния Нестандартните изкушения в социалните мрежи
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ