Pulse Fitness с уникален нов обект в София

Веригата ще открие нов обект в София

24 October 2018 11:34
Pulse Fitness с уникален нов обект в София
Веригата Pulse Fitness ще открие нов обект в София. Съоръжението се намира в столичния квартал Младост 4, като строежът му вече напредва.
Новият комплекс Pulse Fitness Mladost е на бул. „Александър Малинов“, в непосредствена близост до най-големия бизнес парк в България. Обектът, разположен на внушителна площ, ще предлага удобства от най-висок клас. Той разполага с 5 000 кв.м фитнес зони, пет зали за групови занимания, специализирани студия за спининг, зала за бокс, просторен СПА център, био ресторант и паркинг за над 400 автомобила.
Проектът е уникален за територията на България и се изпълнява по най-високите световни стандарти. Цялостният облик на сградата съчетава в себе си модерна архитектура, био елементи, функционалност и разбира се, красота.

Официалното откриване на комплекса се очаква да бъде през 2019 година.

__________________
СПИСЪК ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ СПИСЪК ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ В НЕСИГУРНИЯ СВЯТ, В КОЙТО ЖИВЕЕМ, КОНЦЕПЦИЯТА ЗА МОДАТА КАТО БРОНЯ ДОСТИГНА НОВИ ВИСОТИ. ХАРИЕТ КУИК ПРОУЧИ СЕЗОНА НА ТЕЖКО ТЕХНИЧЕСКИТЕ ТЪКАНИ, ПРИЛАГАНИ НА ПРАКТИКА В ТОАЛЕТИ ТИП ПАШКУЛ…
Огледалце, огледалце на стената… Огледалце, огледалце на стената… MODA  застава зад  социално отговорната кампания на AVON в знак на подкрепа променихме визията на modamagazine.bg в духа на инициативата...
Модата, друг начин на употреба Модата, друг начин на употреба Създаването на дрехата е изкуство, което отразява спомените на душата, преди да се роди.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ