Изкуството на съблазняването

12 December 2018 13:48
Изкуството на съблазняването
Изкуството на съблазняванетоИзкуството на съблазняванетоИзкуството на съблазняванетоИзкуството на съблазняването
Тези известни пухкави устни на Мерилин Монро са й отнемали повече от един час и между пет и осем нюанса червено червило! Всъщност устните й са били по-скоро тънки и артистичният микс от по-светли и тъмни нюанси е създавал игра на цветове, която е превръщала устните й в кръгла и сочна илюзия. Това Галимор нарича „плътни, а не филър устни – гримът може да създаде повече дълбочина и подчертаване”. Със сръчна техника и днешните интелигентни формули на продуктите и пигментите тази визия може да бъде постигната по-бързо, по-лесно и с минимално количество продукт (2 или максимум 3). „Най-важно е първо да подготвите устните”, казва Галимор. „Това подсигурява гладкия и равномерен ефект накрая.” Както с кожата на лицето, така и устните имат нужда от скрап с частички, и след това подхранващ балсам, който да трансформира моментално загрубялата кожа.

„Сега тайната се крие в напластяването на различни текстури и цветове, вместо да се съчетава цветът на червилото с гланца отгоре. Опитайте с дълбоко червено или винено – това придава тази многоизмерна и красиво закръглена форма”, казва Галимор. Той дори използва черен молив под любимия си червен глос с металически златни частички за богат, разнообразен ефект. "Започнете с молив, а не червило, навсякъде върху устните – по-сухата текстура е по-дълготрайна, тъй като не наслагвате две течности. След това леко „заострете” ръбчетата на устните, но омекотете „лъка ” им - не акцентирайте върху него, когато носите гланц, тъй като ще загубите този закръглен ефект. Използвай само малко блясък в центъра на устните си и го разнесете”, съветва Галиморе. "Това спира натрупването върху линията на устните и позволява на металния ефект да се разлее."
Жегата не прощава на никого! Жегата не прощава на никого! Как да се справим с нея?
Amazon the Drop Amazon the Drop Невиждано досега и може би никога повече
Спанакът се справя с излишните килограми и нервите Спанакът се справя с излишните килограми и нервите Зелените листа са перфектни за салати, супи и пюрета
Бисерите на Мегън Фокс Бисерите на Мегън Фокс 8 странни цитата от сексапилната актриса
Жегата е тук! Жегата е тук! Можем да се справим с нея в офиса
AVÈNE СЕРИЯ DERMABSOLU
СЕРИЯ DERMABSOLU
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ