Коледна селекция малки моменти и големи добрини

От 5 ноември до 31 декември 2018г сладкарници „Неделя“ даряват по 1 лв

14 December 2018 09:25
Коледна селекция малки моменти и големи добрини
Коледна селекция малки моменти и големи добриниКоледна селекция малки моменти и големи добрини
Най-студеният месец с най-топлите малки моменти е вече тук! Декември е вече в разгара си и празничното настроение е обзело всички. Колкото по-студено е навън, толкова повече ни се иска да сме някъде на топло с любим човек и... с нещо вкусно. Освен да се насладим на изкушаващ десерт, този месец, похапвайки си Ябълков пай можем да станем част и от благородна кауза, а какво по-хубаво и по-празнично от това?
Тази Коледа сладкарници „Неделя“ решиха да обърнат внимание на добрините, които имат голямо значение за всички нас. Всеки може да бъде част и да направи Коледата малко по-добра.
От 5 ноември до 31 декември 2018г сладкарници „Неделя“ даряват по 1 лв от всяко продадено парче Коледен ябълков пай, а от закупуването на цял Коледен пай се отделя сумата от 8 лв. Средствата ще се дарят за по-добро образование на децата в България.
Освен да хапнете вкусен ябълков пай, всеки от вас може да се превърне във вдъхновител и да сподели предложение кауза на koleda.nedelya.com. Спрямо събраните средства сладкарници „Неделя“ ще изберат една или няколко каузи, които да бъдат подкрепени. Предложенията можете да изпращате до 01.01.2019 г., като те трябва да включват описание на идеята,  за кого ще бъде полезна каузата, какви са необходимите средства и евентуално лице за контакт. В кампанията участват всички сладкарници „Неделя“ както и онлайн поръчките за гр. София. Можете да откриете повече информация на http://koleda.nedelya.com/

Нека направим коледата по-вкусна и по-добра заедно с  „Неделя“!
Една Birkin, моля! Една Birkin, моля! Или един от най-ярките примери за непреходно модно изкуство
Как да се откроим сред множеството Как да се откроим сред множеството Съветите на един от най-оригиналните модни дизайнери Кристофър Кейн.
ЛЕЧЕБНИ ВОДИ ЛЕЧЕБНИ ВОДИ Как да увеличим максимално потенциала на нощната вана
 Тенденции пролет-лято 2019 Тенденции пролет-лято 2019 Какво остава-Какво си отива ...?
НОВ БРОЙ НОВ БРОЙ Какво можем да видим и четем  през Декември в MODA !
AVÈNE СЕРИЯ DERMABSOLU
СЕРИЯ DERMABSOLU

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ