Изкуство в чаша капучино

Барман впечатлява звездите с арт напитки

02 March 2019 11:45
Изкуство в чаша капучино
Изкуство в чаша капучиноИзкуство в чаша капучиноИзкуство в чаша капучиноИзкуство в чаша капучиноИзкуство в чаша капучиноИзкуство в чаша капучиноИзкуство в чаша капучиноИзкуство в чаша капучиноИзкуство в чаша капучиноИзкуство в чаша капучиноИзкуство в чаша капучиноИзкуство в чаша капучиноИзкуство в чаша капучиноИзкуство в чаша капучино
Да можеш да рисуваш е талант, но да можеш да рисуваш в чаша с капучино е голям талант. Именно с това свое умение Владимир Стоев се превръща в любимец на звездите, които не пропускат да се поглезят с красива гореща напитка, когато посетят Варна.
Той умее еднакво добре да пише забавни фрази и да рисува всичко върху пухкавата пяна по желание на клиента. С неговите кафета са предлагали дори брак, а звездите, които са му почитатели не са малко.
Сред тях е и ослепителната актриса Яна Маринова. Преди време пък бившият треньор на футболния Черно море Георги Иванов - Гонзо също получава напитка, но с логото на Левски и е приятно изненадан. Баскетболистие на Левски Лукойл Деян и Калоян Иванови също са сред тези, които получиха специални напитки.

Мая Димитрова
Цветята и зодиите Цветята и зодиите Коя е точната аранжировка за вас
Мода в кухнята Мода в кухнята Изкуството да подредиш масата със стил
Зодията говори Зодията говори Какви цветове трябва да носим за късмет
Суеверия за дрехите и тяхната сила Суеверия за дрехите и тяхната сила Какво не трябва да обличаме и кои дрехи ни носят късмет
Безупречен грим Безупречен грим Финалният щрих
AVÈNE СЕРИЯ DERMABSOLU
СЕРИЯ DERMABSOLU

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ