Един коктейл, моля!

Нестандартните напитки са хит в баровете и в...Инстаграм

11 March 2019 20:36
Един коктейл, моля!
Един коктейл, моля!Един коктейл, моля!Един коктейл, моля!Един коктейл, моля!Един коктейл, моля!Един коктейл, моля!Един коктейл, моля!Един коктейл, моля!Един коктейл, моля!Един коктейл, моля!Един коктейл, моля!Един коктейл, моля!Един коктейл, моля!Един коктейл, моля!Един коктейл, моля!
В последните години впечатление прави, че преди да се консумира дадена напитка или храна в заведение, тя трябва да се снима за Инстаграм. Социалната мрежа подлуди всички, а барманите и готвачите станаха все по-изобретателни и креативни.
Дори коктейлите не са това, което бяха. Вече всяка чаша с любимата напитка е поднесена с толкова много детайли, че не ти иска да разваляш визията й. Социалните мрежи преливат от снимки на храни и напитки. Ние пък се натъкнахме на най-красивите коктейли, към които и вие няма как да останете безразлични.
Цветята и зодиите Цветята и зодиите Коя е точната аранжировка за вас
Мода в кухнята Мода в кухнята Изкуството да подредиш масата със стил
Зодията говори Зодията говори Какви цветове трябва да носим за късмет
Суеверия за дрехите и тяхната сила Суеверия за дрехите и тяхната сила Какво не трябва да обличаме и кои дрехи ни носят късмет
Безупречен грим Безупречен грим Финалният щрих
AVÈNE СЕРИЯ DERMABSOLU
СЕРИЯ DERMABSOLU

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ