Жената котка - секси и на 52

Холи Бери показва завидна форма и се хвърля в дълбините на бойните изкуства

13 March 2019 19:51
Жената котка - секси и на 52
Жената котка - секси и на 52Жената котка - секси и на 52Жената котка - секси и на 52Жената котка - секси и на 52Жената котка - секси и на 52Жената котка - секси и на 52Жената котка - секси и на 52Жената котка - секси и на 52Жената котка - секси и на 52
Без съмнение актрисата Холи Бери е една от най-сексапилните звезди в Холивуд. 165-сантиметровата американка омайва силния пол още с ролята си във филма "Жената котка" през 2004 година.
Бери вече е на 52 години, но излъчването й продължава да бъде толкова секси, колкото и преди. Актрисата демонстрира и завидна форма, като често публикува снимки в социалните мрежи, с които радва последователите си.
Напоследък тя се е впусналa в ново приключние. Заради новия филм, в който ще участва, Холи Бери ежедневно изучава тънкостите на бойното изкуство джио-джицу. За това пък й помага ММА боецът Брайън Ортега.
Цветята и зодиите Цветята и зодиите Коя е точната аранжировка за вас
Мода в кухнята Мода в кухнята Изкуството да подредиш масата със стил
Зодията говори Зодията говори Какви цветове трябва да носим за късмет
Суеверия за дрехите и тяхната сила Суеверия за дрехите и тяхната сила Какво не трябва да обличаме и кои дрехи ни носят късмет
Безупречен грим Безупречен грим Финалният щрих
AVÈNE СЕРИЯ DERMABSOLU
СЕРИЯ DERMABSOLU

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ