Един зашеметяващ ангел на Victoria`s Secret

Лаис Рибейро е красавицата до баскетболиста Йоаким Ноа

14 March 2019 11:31
Един зашеметяващ ангел на Victoria`s Secret
Един зашеметяващ ангел на Victoria`s SecretЕдин зашеметяващ ангел на Victoria`s SecretЕдин зашеметяващ ангел на Victoria`s SecretЕдин зашеметяващ ангел на Victoria`s SecretЕдин зашеметяващ ангел на Victoria`s SecretЕдин зашеметяващ ангел на Victoria`s SecretЕдин зашеметяващ ангел на Victoria`s SecretЕдин зашеметяващ ангел на Victoria`s SecretЕдин зашеметяващ ангел на Victoria`s Secret
Безспортно тя е един от най-привлекателните ангели на "Victoria's Secret". Красавицата е окупирла сърцето на баскетболната звезда на Мемфис – Йоаким Ноа.
Моделът е само на 28 години, но вече има син на 12 години. През 2014 година се запознава с американския баскетболист Джаред Хоума, но след раздялата им тя попада в обятията на негов колега. От септември 2018 е половинката на НБА звездата Йоаким Ноа.

Преди да се превърне в ангел на модния гигант, бразилката учи за медицинска сестра. Година, след като става майка, приятел й дава съвет да се пробва на модния подиум. През 2009 година вече тя вече има ангажименти към големи модни къщи.

Лаис Рибейро и Йоаким Ноа са активни в социалните мрежи, като не се притесняват да публикуват публични любовни послания един към друг.
Цветята и зодиите Цветята и зодиите Коя е точната аранжировка за вас
Мода в кухнята Мода в кухнята Изкуството да подредиш масата със стил
Зодията говори Зодията говори Какви цветове трябва да носим за късмет
Суеверия за дрехите и тяхната сила Суеверия за дрехите и тяхната сила Какво не трябва да обличаме и кои дрехи ни носят късмет
Безупречен грим Безупречен грим Финалният щрих
AVÈNE СЕРИЯ DERMABSOLU
СЕРИЯ DERMABSOLU

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ