Блондинка, брюнетка или червенокоса?

Цветът на косата издава всичко за характера

31 March 2019 19:17
Блондинка, брюнетка или червенокоса?
Жените обичат да сменят цвета и формата на косата си. Често това се случва, когато нежният пол търси промяна в живота си. Цветът на косата обаче издава някои особености в гледната ви точка към живота.
Според изследване, проведено от скандинавски учени, мъжете намират брюнетките за по-отзивчиви, блондинките – за по-уязвими, а червенокосите за по-надменни.
Ето какво казват цветовете на косите за техните притежателки.

Платинено руси
Само 10 % от жените в света са естествено руси. Това налага особено внимание към този цвят – получаването му чрез боядисване и поддържането му. И разбира се заслужава най-голямо внимание.
Блондинките са жени, които се забавляват повече. Поддръжката на цвета им е доста изискваща грижи и се налага да бъде редовна – на всеки 4 седмици задължително боядисване на корените. Тонът на платиненото русо трябва да съответства на тена на кожата и на грима, който е подходящ за индивидуалното излъчване.

Златисторуси
Трудно е да не сравните златисторусите блондинки с два култови иконични образа: изненадата, която излиза от тортата и момичето тип „съседка за секс“. Но отвъд сексапила златисторусият нюанс говори за забавен и отворен характер, за комуникативна личност с оптимистичен поглед върху света.

Омбре
В последните сезони погледът ни се пренасити от преливащи нюанси в косите ни. Но е факт, че този ефект е знак, че сте модерни и обичате тенденциите. Това боядисване не изисква редовна поддръжка и доста облекчава дамите. Следователно изборът му говори, че жената обича безгрижието и невинаги играе на сигурно.

Брюнетка
Вярно или не, в съзнанието си повечето хора възприемат брюнетките като сериозни, уравновесени, умни и със силен характер жени. И тъй като естествените брюнетки са повече, нюансирането на цвета им към по-светло или по-тъмно е доста лесно. А красотата им се откроява.

Черна коса
Този цвят носи известна мистериозност в излъчването на притежателката си. В същото време е знак за известна доза творчески способности, които тя проявява.

Червенокоси
Само между 2 и 6% от населението на света могат да претендират, че са с естествено червена коса. Така че, също както естествените блондинки, червенокосите са рядка порода. Поради някаква причина, оказва се, че са силни жени с буен нрав и неслучайно в повечето приключенски филми главните героини са рижави.
МОДА докладва: Milano Moda Design МОДА докладва: Milano Moda Design FENDI Casa: "Back Home" by Cristina Celestino
Франческа Коста - най-сексапилната футболна майка Франческа Коста - най-сексапилната футболна майка Футболистът Николо Дзаниоло й забрани селфитата, но тя не го послуша
Трогателните цитати на Виктория Бекъм Трогателните цитати на Виктория Бекъм Дизайнерът говори открито за съпруга си Дейвид и отношенията им
Модна астрология Модна астрология Какви дрехи подхождат на вашата зодия
Любимият цвят казва всичко... Любимият цвят казва всичко... Всяка багра описва идеално личността ви
AVÈNE СЕРИЯ DERMABSOLU
СЕРИЯ DERMABSOLU

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ