Серина Уилямс и любовта й към модата

Тенис звездата винаги е в час с последните тенденции

14 April 2019 21:34
Серина Уилямс и любовта й към модата
Серина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модата
Серина Уилямс определено е от тези, които държат да изглеждат перфектно не само на корта, но и извън него. Тенис звездата изпипва всичко до най-малкия детайл и това си личи както на всеки мач, така и на всяко светско събитие.
За официалните вечери американката залага на изискани рокли изработени специално за нея. От снимките, които често се появяват в медийното пространство, както и в профила й в социалната мрежа Инстаграм, забелязваме, че Серина често залага на черно. Дори да не е изцяло облечена в този цвят, винаги има детайл, който напомня за любимия й тон.
В ежедневието си тенисистката предпочита поли и тениски, като ги съчетава с кецове. Но и високите токчета не липсват в гардербора й.
Жегата не прощава на никого! Жегата не прощава на никого! Как да се справим с нея?
Amazon the Drop Amazon the Drop Невиждано досега и може би никога повече
Спанакът се справя с излишните килограми и нервите Спанакът се справя с излишните килограми и нервите Зелените листа са перфектни за салати, супи и пюрета
Бисерите на Мегън Фокс Бисерите на Мегън Фокс 8 странни цитата от сексапилната актриса
Жегата е тук! Жегата е тук! Можем да се справим с нея в офиса
AVÈNE СЕРИЯ DERMABSOLU
СЕРИЯ DERMABSOLU
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ