МОДА докладва: Milano Moda Design

FENDI Casa:

18 April 2019 13:54
МОДА докладва: Milano Moda Design
МОДА докладва: Milano Moda DesignМОДА докладва: Milano Moda DesignМОДА докладва: Milano Moda DesignМОДА докладва: Milano Moda DesignМОДА докладва: Milano Moda DesignМОДА докладва: Milano Moda DesignМОДА докладва: Milano Moda DesignМОДА докладва: Milano Moda DesignМОДА докладва: Milano Moda DesignМОДА докладва: Milano Moda DesignМОДА докладва: Milano Moda Design
Milano Moda Design e международно събитие, което се провежда заедно с мебелния панаир (Salone del Mobile), представящо известния съюз между модата и дизайна.
Списание MODA имаше възможността да се вмъкне в забързания календар от събитията, съпътстващи Salone del Mobile и Milano Moda Design, където модните марки представят своите колекции обзавеждане или модни събития, свързани с дизайна.В поредица от материали ще ви представим най-интересните, елегантни модни интериори. Започваме с инсталацията на модния бранд Fendi .
Партнирайки си отново с световноизвестния архитект и интериорен дизайнер Кристина Селестино, FENDI представи колекцията си "Back Home" като част от изложбата FENDI Casa по време на седмицата на дизайна в Милано, през април Пространството Via Solari представи инсталацията на FENDI Casa с най-новите творби, проектирани от Селестино, произведени от Luxury Living Group. Селестино и FENDI Casa за първи път работиха заедно за успешния си проект "Happy Room", демонстрирани в Design Miami/в 2016. Марката е работи с водещи дизайнери в Маями от доста време, но сега тези сътрудничества минават на следващо ниво и развиват потенциал да се направи международен дебют на пазара.
Емблематични мотиви на Римската луксозна къща Pequin са силно застъпени в колекцията, като част от историята на бранда, който е лидер в изтънчеността и елегантността. Селестино е преосмислила и преработила мотива – който за първи път е въведен през 1987, като част от вътрешният дизайн на FENDI Casa – създавайки различни вариации на темата, който видяхме на ексклузивната инсталация.
Самата инсталация пресъздава луксозната римска къща от 1970-те години Pequin, вдъхновението е открита римска тераса с теракотени подове и антични скулптури. Предлагат се широка гама от интересни материали и текстури, включително мрамор, оникс и метал.
С Райета Pequin са украсени различни обекти от инсталацията, както в силната и права геометрична форма, така и в по-нежна, извита форма, в перфектен баланс по килими, мебели и декоративни елементи. Като допълнение към интериорния дизайн, Силвия Ейбърини — творчески директор "мъжки и аксесоари" е проектирала ексклузивна колекция от куфари с мотив Pequin., налични в класическите цветове като тютюн и черно, както и в новите цветове за бранда-син, бежов и пудра.
Очаквайте в следващия брой на МОДА, ексклузивно интервю с Кристина Селестино
Цветните акценти Цветните акценти Как да ги използваме в социалните мрежи
С аромат на море С аромат на море Бижута с морски мотиви са последният хит при аксесоарите
Понеденик - ден като ден Понеденик - ден като ден Мотивирайте се
През погледа на един инстаграм пътешественик През погледа на един инстаграм пътешественик Красивите дестинации, които ще ви накарат да се влюбите от пръв поглед
Розов рай в Испания Розов рай в Испания La Muralla Roja - архитектурната забележителност, която не можете да подминете
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ