Нещо нестандартно в Ню Йорк

Мет Гала или парад на ексцентричната визия

08 May 2019 11:32
Нещо нестандартно в Ню Йорк
Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк Нещо нестандартно в Ню Йорк
71-ото издание на Мет Гала 2019 се превърна в истински парад на...ексцентричността! Тази година събитието премина под наслов "Камп - бележки за модата". Изборът на тема е вдъхновен от есето "Бележки за камп" на Сюзан Зонтаг от 1964 година.
Гостите, които получиха покани за звездната вечер в Ню Йорк трябваше да изберат тоалет, с който да провокират и да бъдат изключително нестандартни и екстравагантни.
Всички присъстващи се справиха отлично със задачата, като някои от тях дори се бяха престарали, отсякоха модните критици след събитието.
Сред звездните имена бяха Донатела Версаче, Емили Ратайковски, Мария Шарапова, Серина Уилямс, Селин Дион, Кендъл Дженър, Ким Кардашиян, Люис Хамилтън и още безброй знаменитости пременени в изумителни костюми.
Цветята и зодиите Цветята и зодиите Коя е точната аранжировка за вас
Мода в кухнята Мода в кухнята Изкуството да подредиш масата със стил
Зодията говори Зодията говори Какви цветове трябва да носим за късмет
Суеверия за дрехите и тяхната сила Суеверия за дрехите и тяхната сила Какво не трябва да обличаме и кои дрехи ни носят късмет
Безупречен грим Безупречен грим Финалният щрих
AVÈNE СЕРИЯ DERMABSOLU
СЕРИЯ DERMABSOLU

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ