А тя дори не кара колело

Хейли Бийбър - кралицата на колоездачните клинове

12 June 2019 10:00
А тя дори не кара колело
А тя дори не кара колело А тя дори не кара колело А тя дори не кара колело А тя дори не кара колело А тя дори не кара колело А тя дори не кара колело А тя дори не кара колело А тя дори не кара колело А тя дори не кара колело


Изглежда сякаш и това лято колоездачните клинчета ще са част от най-интересните ни визии. Трендът, появил се основно от гардеробите на известни личности като Ким Кардашиан до Кендъл Дженър и Бела Хадид, дивите от модния свят, които някак винаги откриват нови и нови варианти за неговото съчетаване. Противно на очакванията, тази вълна от къси клинове е изненадващо гъвкава, а понякога дори и секси, особено когато се пресъздаде в летен и дързък тоалет, и се добави онзи така типичен за дългочаканите три месеца загар по кожата. За времето си като звездна част от колекциите на някои от най-известните и като част от ежедневието на жената, клинът в обраната си откъм количество материя е съчетаван с деним, а дори и с камуфлаж. Днес Хейли Бийбър го представя в неговата малко по-рок страна (и далеч по-подходяща за лятото).
 
Хейли допълва кожената си визия с подобно по изработка яке, създавайки импровизиран костюм. И това съвсем не е всичко… като кралицата на тези клинове, Хейли ни представя не една и две опции, чрез които да преоткрием този тренд и да го вкараме моментално и в нашия гардероб. Прелистете галерията още сега и се подгответе за шопинг!


Текст: Антония Георгиева

Колкото обичан, толкова и мразен Колкото обичан, толкова и мразен Цитати от Карл Лагерфелд
Top Gear дава отстъпка Top Gear дава отстъпка Купи билет за автомобилния салон
Ризата - провокация с цветове и щампи Ризата - провокация с цветове и щампи Смели решения за силния пол
МODA в чиния МODA в чиния Нестандартните изкушения в социалните мрежи
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ