И Кайли Дженър с нов стайлинг

Присъединява се към клуба

12 June 2019 17:01
И Кайли Дженър с нов стайлинг
И Кайли Дженър с нов стайлингИ Кайли Дженър с нов стайлингИ Кайли Дженър с нов стайлингИ Кайли Дженър с нов стайлинг
Не веднъж през годините сме виждали най-малката сестра от клана Кардашиан-Дженър да експериментира с прическите, но едно е неоспоримо - тя налага MODA-та и всички я следват без да питат защо и как. Това е силата на сестрите. 

Най-пресен пример е най-новия бизнес на Кайли - продължението на козметичната и марка със селекция за грижа за кожата - при лансирането и на пазара беше разпродадена за часове (въпреки гафа по време на рекламната и дейност, в чиито Кайли не успява да нанесе правилно продукта върху кожата си). Ако това не е машина за печелене на пари? (Forbes ще потвърди)

Но да се върнем на темата  - има причина bob-ът на Кайли Дженър да прави заглавия. Най-младият Кардашян-Дженър носи за известно време косата си дълга до кръста - дълго време пък в "хамелеонски" цветове. Разбира се, вероятно Дженър е премахнала косата си и след това е отрязала краищата и, или това е съвсем сладка перука . Тази нова подстрижка завършва около брадичката и, точно както любимата прическа на сестра й Ким Кардашиан. Може би си спомняте , че преди няколко месеца Кардашиан беше с перфектната лятна къса прическа, и изглежда, че Дженър последва примера и (не че тя я е копирала. Моля ви, не).

Кардашян не е единствената близначка с Дженър. В момента тя пътува и празнува рождения ден на най-добрата си приятелка Анастасия Караниколау - или Стаси, както феновете й я познават. Дуото има точно същата бобска прическа , която я затвърждава като стилът на лятото. Стаси е блондинката на брюнетката Дженър. А вие бихте ли пробвали този тренд?
Колкото обичан, толкова и мразен Колкото обичан, толкова и мразен Цитати от Карл Лагерфелд
Top Gear дава отстъпка Top Gear дава отстъпка Купи билет за автомобилния салон
Ризата - провокация с цветове и щампи Ризата - провокация с цветове и щампи Смели решения за силния пол
МODA в чиния МODA в чиния Нестандартните изкушения в социалните мрежи
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ