Ключът е в простотата

Коко го казва, а Аманда го доказва

13 June 2019 10:30
Ключът е в простотата
Ключът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотата
Холивуд се събра в Силвър Лейк, прохладна вторник вечер, на 31 януари тази година за представянето на дебютната модна линия на Amanda Steele – с неслучайното име на бранда й STEELE.

Аманда е едва на 10 години, когато публикува първото си видео в YouTube. Споделя, че тогава е единствената на тази възраст, която да разговаря с връстниците си като приятелка, и навярно дължи именно на това успеха си. А той към днешна дата се изразява в нейната сбъдната мечта – колаборации с големи имена като Bulgari, собствена колекция в колаборация с ColourPop, колекция към Luv AJ, която претърпява почти мигновен успех и разпродава абсолютно всяко едно бижу, както и присъствието й на събития от модния бранш.


"> 


Събитието освен, че дава на гостите изключителната възможност да видят колекцията, която стартира в 15 различни части, те могат и да се възползват от четенето на карти таро, ръчн по нокти на Бритни Токио и татуировките на място от художника SickBoyWorldWide. Гостите, включително Делила Бел Хамлин, Анастасия Караниколау, Оливия О'Брайън, Оливия Джейдънли, Келси Калемин, Джиджи Горджъс и още много, прекарват нощта, празнувайки колекцията заедно със Аманда, танцувайки на музиката на Flaunt fave Vivien James.
 
Първата колекция на марката ни представя универсални ежедневни материи и кройки, които са предназначени да бъдат обличани и съчетавани в семпъл, но според случая могат да бъдат носени и в дързак тоалет. Акцентите включват бял кроп топ, черни колоездачни клинове, бяла изчистена рокля, както и черна сатенена такава. Всички елементи в колекцията варират от $ 50 до $ 200. В едно нейно интервю, младата дизайнерка споделя, че колкото и да иска цените да са достъпни, все пак за нея от изключително значение е и качеството на материите, така че това са средните цени, около които ще са и предстоящите колекции.
 
Към момента можем да прегледаме третата поредна колекция на STEELE – лятната, която отново доказва, че простотата е ключът към елегантността, нещо, което отдавна сме чули от Шанел и продължава да се доказва и до днес. Семпли кройки, материи като памук, сатен и кожа, детайли като набори, буфон ръкави, малки пришити копчета, тънки презрамки, изчистени линии и всичко това в бяло и черно. Ако си мислите, че за да приковете погледите ви е нужен неонов топ, хвърлете поглед на последната визия на Аманда!Текст: Антония Георгиева

Ирина Шейк и Леа - цел №1 на папараците в Ню Йорк Ирина Шейк и Леа - цел №1 на папараците в Ню Йорк Супермоделът и дъщеря й се разходиха в модерни тоалети
А вие как сте днес? А вие как сте днес? Позитивни мисли със сутрешното кафе
Динозаври в полза на хората Динозаври в полза на хората Знание 117 – Едиториал
 
Изкуството да бъдеш инфлуенсър Изкуството да бъдеш инфлуенсър Тънкостите на занаята в джобно издание от RevTag
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ