Ключът е в простотата

Коко го казва, а Аманда го доказва

13 June 2019 10:30
Ключът е в простотата
Ключът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотатаКлючът е в простотата
Холивуд се събра в Силвър Лейк, прохладна вторник вечер, на 31 януари тази година за представянето на дебютната модна линия на Amanda Steele – с неслучайното име на бранда й STEELE.

Аманда е едва на 10 години, когато публикува първото си видео в YouTube. Споделя, че тогава е единствената на тази възраст, която да разговаря с връстниците си като приятелка, и навярно дължи именно на това успеха си. А той към днешна дата се изразява в нейната сбъдната мечта – колаборации с големи имена като Bulgari, собствена колекция в колаборация с ColourPop, колекция към Luv AJ, която претърпява почти мигновен успех и разпродава абсолютно всяко едно бижу, както и присъствието й на събития от модния бранш.


"> 


Събитието освен, че дава на гостите изключителната възможност да видят колекцията, която стартира в 15 различни части, те могат и да се възползват от четенето на карти таро, ръчн по нокти на Бритни Токио и татуировките на място от художника SickBoyWorldWide. Гостите, включително Делила Бел Хамлин, Анастасия Караниколау, Оливия О'Брайън, Оливия Джейдънли, Келси Калемин, Джиджи Горджъс и още много, прекарват нощта, празнувайки колекцията заедно със Аманда, танцувайки на музиката на Flaunt fave Vivien James.
 
Първата колекция на марката ни представя универсални ежедневни материи и кройки, които са предназначени да бъдат обличани и съчетавани в семпъл, но според случая могат да бъдат носени и в дързак тоалет. Акцентите включват бял кроп топ, черни колоездачни клинове, бяла изчистена рокля, както и черна сатенена такава. Всички елементи в колекцията варират от $ 50 до $ 200. В едно нейно интервю, младата дизайнерка споделя, че колкото и да иска цените да са достъпни, все пак за нея от изключително значение е и качеството на материите, така че това са средните цени, около които ще са и предстоящите колекции.
 
Към момента можем да прегледаме третата поредна колекция на STEELE – лятната, която отново доказва, че простотата е ключът към елегантността, нещо, което отдавна сме чули от Шанел и продължава да се доказва и до днес. Семпли кройки, материи като памук, сатен и кожа, детайли като набори, буфон ръкави, малки пришити копчета, тънки презрамки, изчистени линии и всичко това в бяло и черно. Ако си мислите, че за да приковете погледите ви е нужен неонов топ, хвърлете поглед на последната визия на Аманда!Текст: Антония Георгиева

Цветните акценти Цветните акценти Как да ги използваме в социалните мрежи
С аромат на море С аромат на море Бижута с морски мотиви са последният хит при аксесоарите
Понеденик - ден като ден Понеденик - ден като ден Мотивирайте се
През погледа на един инстаграм пътешественик През погледа на един инстаграм пътешественик Красивите дестинации, които ще ви накарат да се влюбите от пръв поглед
Розов рай в Испания Розов рай в Испания La Muralla Roja - архитектурната забележителност, която не можете да подминете
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ