Жегата е тук!

Можем да се справим с нея в офиса

18 June 2019 12:24
Жегата е тук!
Жегата е тук!Жегата е тук!Жегата е тук!Жегата е тук!Жегата е тук!Жегата е тук!Жегата е тук!Жегата е тук!Жегата е тук!Жегата е тук!
Както вероятно сте забелязали, пристигна хубавото време! И сме сигурни, че сте забелязали, че офисът ви все още работи и вие сте затворени вътре, представяйки си плажа като фон на работния плот, докато във вашите социални медии се препълват със снимки на тропически бягства и линии на тена.

Въпреки че определено можете да продължите да мечтаете за следващото си бягство, можете също да вземете нещата в свои ръце и да се научите да се наслаждавате на сезона от закрито. Докато моите съвети и трикове няма да ви дадат това лятно сияние, те определено ще ви помогнат да прегледате Instagram, без да се чувствате (толкова) ревниви.

  • Отпуснете се!  - Докарайте слънцето вътре в офиса като го отразите върху себе си: това, че не сте на плажа не ви пречи да експериментирате с облеклото. Облечете онази хубава рокля, която стои в дъното на гардероба и "все не идва време за нея". Тя ще бъде ваш помощник, а не вредител. Когато сте облечени добре ще се и чувствате добре - красотата е отвън и от вътре!
  • Но не прекалявайте - Не е препоръчително да слагате отворени гърбове, дълбоки деколтета, повдигащи се подлакътници и надничащи вълнички - те винаги са неподходящи на работа. Също така внимавайте да не покажете твърде много кожа наведнъж. Например, ако изберете горната част без ръкави, то я допълнете с панталони, вместо с по-къса пола.
  • Може да се забавлявате с обувките - Стига работата да не ви е прекалено напрегната, може да експериментирате с ярки обувки както на висок ток, така и на платформа. Както модерните еспадрили, така и класическия сандал, стига да са в тон с работната атмосфера ( никой не иска да го гледат странно ). Обувките с отворени крака обикновено са приемливи, стига краката ви да са чисти и поддържани.
  • Да на аксесоарите! - Един от най-добрите и най-достъпни начини да колоризирате работата са с най-новите тенденции във аксесоарите, за да осветите и актуализирате външния си вид. Започнете с основните си гердани като основа и след това добавете елементи като електрически оцветен колан и топло-тонизирано смело червило. Но разбира се няма как да пропусна и фибите! Те  без проблем могат да бъдат вкарани в работната атмосфера и така тя да бъде разчупена. Смело и практично!
  • Не следвайте безусловно тенденциите - Макар че неонът може да е горещ точно сега, не искате да сте покрити с неон от главата до петите на работното място. Също така смел, крещящ модел, който да ви носи, а не обратното. Като цяло, всяко облекло, което отвлича вниманието от вас и вашата работа, са модни престъпления.
  • Чантата впечатлява - Тя може да е малка, но кого лъжем в нея не можем да хванем нищо ( жега е, вода трябва ), затова без проблем можем да заложим на голямата и сестра. Може да пренесете летния полъх и в офиса като заложите на trendy плетените чанти. М, да те са навсякъде, включително офиса, няма да сбъркате ( а и всички знаем, че побират много повече, от колкото изглеждат ).

Текст: Моника Маркова
Ирина Шейк и Леа - цел №1 на папараците в Ню Йорк Ирина Шейк и Леа - цел №1 на папараците в Ню Йорк Супермоделът и дъщеря й се разходиха в модерни тоалети
А вие как сте днес? А вие как сте днес? Позитивни мисли със сутрешното кафе
Динозаври в полза на хората Динозаври в полза на хората Знание 117 – Едиториал
 
Изкуството да бъдеш инфлуенсър Изкуството да бъдеш инфлуенсър Тънкостите на занаята в джобно издание от RevTag
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ