Жегата е тук!

Можем да се справим с нея в офиса

18 June 2019 12:24
Жегата е тук!
Жегата е тук!Жегата е тук!Жегата е тук!Жегата е тук!Жегата е тук!Жегата е тук!Жегата е тук!Жегата е тук!Жегата е тук!Жегата е тук!
Както вероятно сте забелязали, пристигна хубавото време! И сме сигурни, че сте забелязали, че офисът ви все още работи и вие сте затворени вътре, представяйки си плажа като фон на работния плот, докато във вашите социални медии се препълват със снимки на тропически бягства и линии на тена.

Въпреки че определено можете да продължите да мечтаете за следващото си бягство, можете също да вземете нещата в свои ръце и да се научите да се наслаждавате на сезона от закрито. Докато моите съвети и трикове няма да ви дадат това лятно сияние, те определено ще ви помогнат да прегледате Instagram, без да се чувствате (толкова) ревниви.

  • Отпуснете се!  - Докарайте слънцето вътре в офиса като го отразите върху себе си: това, че не сте на плажа не ви пречи да експериментирате с облеклото. Облечете онази хубава рокля, която стои в дъното на гардероба и "все не идва време за нея". Тя ще бъде ваш помощник, а не вредител. Когато сте облечени добре ще се и чувствате добре - красотата е отвън и от вътре!
  • Но не прекалявайте - Не е препоръчително да слагате отворени гърбове, дълбоки деколтета, повдигащи се подлакътници и надничащи вълнички - те винаги са неподходящи на работа. Също така внимавайте да не покажете твърде много кожа наведнъж. Например, ако изберете горната част без ръкави, то я допълнете с панталони, вместо с по-къса пола.
  • Може да се забавлявате с обувките - Стига работата да не ви е прекалено напрегната, може да експериментирате с ярки обувки както на висок ток, така и на платформа. Както модерните еспадрили, така и класическия сандал, стига да са в тон с работната атмосфера ( никой не иска да го гледат странно ). Обувките с отворени крака обикновено са приемливи, стига краката ви да са чисти и поддържани.
  • Да на аксесоарите! - Един от най-добрите и най-достъпни начини да колоризирате работата са с най-новите тенденции във аксесоарите, за да осветите и актуализирате външния си вид. Започнете с основните си гердани като основа и след това добавете елементи като електрически оцветен колан и топло-тонизирано смело червило. Но разбира се няма как да пропусна и фибите! Те  без проблем могат да бъдат вкарани в работната атмосфера и така тя да бъде разчупена. Смело и практично!
  • Не следвайте безусловно тенденциите - Макар че неонът може да е горещ точно сега, не искате да сте покрити с неон от главата до петите на работното място. Също така смел, крещящ модел, който да ви носи, а не обратното. Като цяло, всяко облекло, което отвлича вниманието от вас и вашата работа, са модни престъпления.
  • Чантата впечатлява - Тя може да е малка, но кого лъжем в нея не можем да хванем нищо ( жега е, вода трябва ), затова без проблем можем да заложим на голямата и сестра. Може да пренесете летния полъх и в офиса като заложите на trendy плетените чанти. М, да те са навсякъде, включително офиса, няма да сбъркате ( а и всички знаем, че побират много повече, от колкото изглеждат ).

Текст: Моника Маркова
Цветните акценти Цветните акценти Как да ги използваме в социалните мрежи
С аромат на море С аромат на море Бижута с морски мотиви са последният хит при аксесоарите
Понеденик - ден като ден Понеденик - ден като ден Мотивирайте се
През погледа на един инстаграм пътешественик През погледа на един инстаграм пътешественик Красивите дестинации, които ще ви накарат да се влюбите от пръв поглед
Розов рай в Испания Розов рай в Испания La Muralla Roja - архитектурната забележителност, която не можете да подминете
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ