Amazon the Drop

Невиждано досега и може би никога повече

24 June 2019 14:11
Amazon the Drop
Източник: Pinterest
Amazon the DropAmazon the DropAmazon the DropAmazon the DropAmazon the DropAmazon the DropAmazon the DropAmazon the DropAmazon the DropAmazon the DropAmazon the DropAmazon the Drop
"Невиждано досега и може би никога повече"


">Всеки, който се е опитал да пазарува дрехи, обувки или аксесоари от Amazon, знае, че не винаги е лесно. Разбира се, има вътрешни трикове, но търсенето измежду хиляди елементи може да бъде трудна задача. Е, Amazon най-накрая измислиха начин да подобрят онлайн пазаруването.


Онлайн гиганта ви представя The Drop, пазаруване с ограничено издание, което със сигурност ще направи топ тренд продуктите на Amazon Fashion по-лесни за откриване и закупуване от всякога. Ето как работи: след като се регистрирате за текстови сигнали, Amazon ще ви държи в течение, при излизането на всяка нова колекция, ще имате 30 часа - повтарям момичета, само 30 часа - да закупите онази част от колекцията, която ви вдъхнови през приложението Amazon или мобилния браузър, преди те да изчезнат ... за добро. По този начин, след като се види закупената бройка, се приготвят артикули под бройка и се изпращат на купувача, без да остават излишни бройки и да се изразходват материали. 


Във всяка колекция можете да намерите селекция от елементи по дизайн на някои от най-влиятелните инфлуенцъри в модните онлайн среди. Кои ще са първите? Паола Алберди, Сиера Фуртадо, Еми Сузуки, Леони Хане, Патриша Брайт и други. И ако това не е достатъчно, за да ви убеди да се регистрирате, Amazon също предлага постоянна колекция от идеи за оформяне на гардероба, озаглавени "Staples by The Drop".


Така че, преди да пропуснете пускането на #1, се обърнете към Amazon.com и се регистрирайте, за да бъдете първите, които ще се докоснат до най-голямото и първо такова модно приключение.

Текст: Антония Георгиева Ирина Шейк и Леа - цел №1 на папараците в Ню Йорк Ирина Шейк и Леа - цел №1 на папараците в Ню Йорк Супермоделът и дъщеря й се разходиха в модерни тоалети
А вие как сте днес? А вие как сте днес? Позитивни мисли със сутрешното кафе
Динозаври в полза на хората Динозаври в полза на хората Знание 117 – Едиториал
 
Изкуството да бъдеш инфлуенсър Изкуството да бъдеш инфлуенсър Тънкостите на занаята в джобно издание от RevTag
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ