Розов рай в Испания

La Muralla Roja - архитектурната забележителност, която не можете да подминете

06 July 2019 15:03
Розов рай в Испания
Розов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в Испания
La Muralla Roja е постмодерен жилищен комплекс в Калпе, Испания, проектиран от испанския архитект Рикардо Бофил през 1968 г. При проектирането на сградата Бофил се позовава на архитектурата на северноафриканските страни.
В момента привлекателният нестандартен комплекс е една от големите атракции в района, а туристите не пропускат да си направят снимка сред забележителната архитектура. Μястото е предпочитано и от много световни модни брандове за заснемане на фотосесии.
В социалните мрежи мястото е изключително популярно, като ежедневно в Инстаграм се появяват изключителни снимки. Ние се постарахме да ви покажем по-забележителните в нашата галерия.
Цветните акценти Цветните акценти Как да ги използваме в социалните мрежи
С аромат на море С аромат на море Бижута с морски мотиви са последният хит при аксесоарите
Понеденик - ден като ден Понеденик - ден като ден Мотивирайте се
През погледа на един инстаграм пътешественик През погледа на един инстаграм пътешественик Красивите дестинации, които ще ви накарат да се влюбите от пръв поглед
Розов рай в Испания Розов рай в Испания La Muralla Roja - архитектурната забележителност, която не можете да подминете
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ