Розов рай в Испания

La Muralla Roja - архитектурната забележителност, която не можете да подминете

06 July 2019 15:03
Розов рай в Испания
Розов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в ИспанияРозов рай в Испания
La Muralla Roja е постмодерен жилищен комплекс в Калпе, Испания, проектиран от испанския архитект Рикардо Бофил през 1968 г. При проектирането на сградата Бофил се позовава на архитектурата на северноафриканските страни.
В момента привлекателният нестандартен комплекс е една от големите атракции в района, а туристите не пропускат да си направят снимка сред забележителната архитектура. Μястото е предпочитано и от много световни модни брандове за заснемане на фотосесии.
В социалните мрежи мястото е изключително популярно, като ежедневно в Инстаграм се появяват изключителни снимки. Ние се постарахме да ви покажем по-забележителните в нашата галерия.
Колкото обичан, толкова и мразен Колкото обичан, толкова и мразен Цитати от Карл Лагерфелд
Top Gear дава отстъпка Top Gear дава отстъпка Купи билет за автомобилния салон
Ризата - провокация с цветове и щампи Ризата - провокация с цветове и щампи Смели решения за силния пол
МODA в чиния МODA в чиния Нестандартните изкушения в социалните мрежи
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ