С аромат на море

Бижута с морски мотиви са последният хит при аксесоарите

09 July 2019 11:11
С аромат на море
С аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на море
Лятото е в разгара си, а плажните емоции кипят. Освен да подберем точния бански, на плажа е нужно да бъдем и стилни. Затова аксесоарите са неизменна част от визията ни край морето.
Новият хит сред бижутата са тези с морски мотиви. Миди, рапанчета, камъчета. Всичко това можете да видите върху пръстени, колиета и гривни. Особено актуални са гривните за крака с бели мидички. Цените им са достъпни, като варират между 15 - 35 лева.
Всички летни аксесоари са ръчна изработка, като впечатление прави гръцкият бранд "Starmade by Athina". Бижутата са унисекс, като често и мъжете залагат на дълго колие с бяла мида.
Цветните акценти Цветните акценти Как да ги използваме в социалните мрежи
С аромат на море С аромат на море Бижута с морски мотиви са последният хит при аксесоарите
Понеденик - ден като ден Понеденик - ден като ден Мотивирайте се
През погледа на един инстаграм пътешественик През погледа на един инстаграм пътешественик Красивите дестинации, които ще ви накарат да се влюбите от пръв поглед
Розов рай в Испания Розов рай в Испания La Muralla Roja - архитектурната забележителност, която не можете да подминете
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ