С аромат на море

Бижута с морски мотиви са последният хит при аксесоарите

09 July 2019 11:11
С аромат на море
С аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на мореС аромат на море
Лятото е в разгара си, а плажните емоции кипят. Освен да подберем точния бански, на плажа е нужно да бъдем и стилни. Затова аксесоарите са неизменна част от визията ни край морето.
Новият хит сред бижутата са тези с морски мотиви. Миди, рапанчета, камъчета. Всичко това можете да видите върху пръстени, колиета и гривни. Особено актуални са гривните за крака с бели мидички. Цените им са достъпни, като варират между 15 - 35 лева.
Всички летни аксесоари са ръчна изработка, като впечатление прави гръцкият бранд "Starmade by Athina". Бижутата са унисекс, като често и мъжете залагат на дълго колие с бяла мида.
Колкото обичан, толкова и мразен Колкото обичан, толкова и мразен Цитати от Карл Лагерфелд
Top Gear дава отстъпка Top Gear дава отстъпка Купи билет за автомобилния салон
Ризата - провокация с цветове и щампи Ризата - провокация с цветове и щампи Смели решения за силния пол
МODA в чиния МODA в чиния Нестандартните изкушения в социалните мрежи
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ