Здраво стъпили на земята

10 варианта на ниския квадратен ток

11 July 2019 17:37
Здраво стъпили на земята
Източник: Pinterest
Здраво стъпили на земята Здраво стъпили на земята Здраво стъпили на земята Здраво стъпили на земята Здраво стъпили на земята Здраво стъпили на земята Здраво стъпили на земята Здраво стъпили на земята Здраво стъпили на земята Здраво стъпили на земята
Едни от най-комфортните и удобни за носене сандали са тези на ниския квадратен ток.  Добавяйки едновременно височина и стабилност, те са просто идеални. 

Разбира се не всички модели са толкова удобни за носене. През последните седмици на модата видяхме най-различни варианти на вечната класика. Модни къщи като Gucci и Prada бяха силно вдъхновени от 60те години на миналия век. Интересното е, че като изключим нестандартните хрумки от модния подиум, ежедневния вариант на вечния сандал винаги ще бъде колкото красив, толкова и удобен. 


Независимо дали търсите многофункционален чифт, който да носите навсякъде или смел дизайн рокли, ние ви представяме 10 от най-добрите сандали, които можете да да откриете в момента. Разгледайте!
Ирина Шейк и Леа - цел №1 на папараците в Ню Йорк Ирина Шейк и Леа - цел №1 на папараците в Ню Йорк Супермоделът и дъщеря й се разходиха в модерни тоалети
А вие как сте днес? А вие как сте днес? Позитивни мисли със сутрешното кафе
Динозаври в полза на хората Динозаври в полза на хората Знание 117 – Едиториал
 
Изкуството да бъдеш инфлуенсър Изкуството да бъдеш инфлуенсър Тънкостите на занаята в джобно издание от RevTag
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ