Кендъл Дженър - кралицата на вълните

На почивка в Миконос със стил - снимки

11 July 2019 17:45
Кендъл Дженър - кралицата на вълните
Източник: Instagram
Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните

За пореден път виждаме модела на остров Миконос и за пореден път със сияйна усмивка. Истината е, че Кендъл смело можем да наречен кралицата на вълните, защото има ли дори час свободен, често можем да я видим на джет, на яхта, или просто покрай плажа с приятели. Миконос се оказа доста желана дестинация. Кендъл е там за втора поредна година и отсяда на едно и също място. 

Що се отнася до тоалетите, които е прибрала в куфара, виждаме че цветния унисон й е присъщ, особено в лилаво. А чантата на Prada е неизменно до нея. Банските в две части са по-предпочитани от модела, за разлика от целите, които нашумяха напоследък. А косата е винаги прибрана в стил "Рейчъл". 
Ирина Шейк и Леа - цел №1 на папараците в Ню Йорк Ирина Шейк и Леа - цел №1 на папараците в Ню Йорк Супермоделът и дъщеря й се разходиха в модерни тоалети
А вие как сте днес? А вие как сте днес? Позитивни мисли със сутрешното кафе
Динозаври в полза на хората Динозаври в полза на хората Знание 117 – Едиториал
 
Изкуството да бъдеш инфлуенсър Изкуството да бъдеш инфлуенсър Тънкостите на занаята в джобно издание от RevTag
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ