Кендъл Дженър - кралицата на вълните

На почивка в Миконос със стил - снимки

11 July 2019 17:45
Кендъл Дженър - кралицата на вълните
Източник: Instagram
Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните Кендъл Дженър - кралицата на вълните

За пореден път виждаме модела на остров Миконос и за пореден път със сияйна усмивка. Истината е, че Кендъл смело можем да наречен кралицата на вълните, защото има ли дори час свободен, често можем да я видим на джет, на яхта, или просто покрай плажа с приятели. Миконос се оказа доста желана дестинация. Кендъл е там за втора поредна година и отсяда на едно и също място. 

Що се отнася до тоалетите, които е прибрала в куфара, виждаме че цветния унисон й е присъщ, особено в лилаво. А чантата на Prada е неизменно до нея. Банските в две части са по-предпочитани от модела, за разлика от целите, които нашумяха напоследък. А косата е винаги прибрана в стил "Рейчъл". 
Цветните акценти Цветните акценти Как да ги използваме в социалните мрежи
С аромат на море С аромат на море Бижута с морски мотиви са последният хит при аксесоарите
Понеденик - ден като ден Понеденик - ден като ден Мотивирайте се
През погледа на един инстаграм пътешественик През погледа на един инстаграм пътешественик Красивите дестинации, които ще ви накарат да се влюбите от пръв поглед
Розов рай в Испания Розов рай в Испания La Muralla Roja - архитектурната забележителност, която не можете да подминете
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ