Hot4theSpot

Роклята на Zara, която превзе Instagram

11 July 2019 17:40
Hot4theSpot
Източник: Instagram
Hot4theSpotHot4theSpotHot4theSpotHot4theSpotHot4theSpotHot4theSpotHot4theSpotHot4theSpot

В случай, че ви е необходимо да ви припомним, Zara е един от най-добрите бранда за Street Style мода, а роклята на точки за 39,99 лири превзе света като вирус - успя дори да спечели своя собствена страница в Instagram.

Този сезон, роклята на точки от марката се разхождаше по улиците на не един и два града и успя да влезе в гардеробите на не една и две жени. 

Посветен на каузата, страницата в Instagram Hot 4 The Spot, е на мисия да документира местонахождението на роклята, където и да е по света. 

И съвсем сигурно, роклята вече заслужава награда - носена е от учениците, снимана на жени с велосипеди, как разхождат кучетата си, на детски площадки, майак направила на дъщеря си същата в умален вариант, и дори... на годеж.


А вие все още ли не сте си я купили?
Ирина Шейк и Леа - цел №1 на папараците в Ню Йорк Ирина Шейк и Леа - цел №1 на папараците в Ню Йорк Супермоделът и дъщеря й се разходиха в модерни тоалети
А вие как сте днес? А вие как сте днес? Позитивни мисли със сутрешното кафе
Динозаври в полза на хората Динозаври в полза на хората Знание 117 – Едиториал
 
Изкуството да бъдеш инфлуенсър Изкуството да бъдеш инфлуенсър Тънкостите на занаята в джобно издание от RevTag
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ