Идеалният мъж трябва да е висок поне 180 сантиметра

Риана споделя моменти от живота си

01 August 2019 23:30
Идеалният мъж трябва да е висок поне 180 сантиметра
Робин Риана Фенти, по-известна като Риана, е родена през 1988 година в слънчев Барбадос. Певицата е доста откровена в своите интервюта, а ние подбрахме някои от най-добрите й цитати:

- Като малка заставах пред огледалото, слагах една четка за зъби пред устните ми, като си представях, че това е микрофон и започвах да пея и танцувам. Съседите ни постоянно се оплакваха от шума, който вдигам.
- Бионсе е жената, на която най-много се възхищавам. Тя съчетава всички черти на прекрасна жена и изпълнителка. Има мощен и красив глас, изявявала се е като актриса неведнъж, постигнала е толкова много, има безброй фенове по цял свят и въпреки всичко е успяла да се задържи на Земята. Тя е прекрасна съпруга, Джей трябва да е горд с такава жена до себе си.
- Работя усилено за всеки мой албум. Всяка една песен значи нещо за мен. Винаги се старая да не забравям коя съм и от къде идвам. Хората винаги търсят новото, свежото и различното. Опитвам се да покажа забавната си страна на хората и да им дам да вкусят от Карибите. Винаги се старая да правя такива песни, които да се различават от останалите. Искам за всеки да има по нещо.
- Когато за първи път срещнах Джей Зи, бях уплашена и нервна. Но в мига, в който влязох в офиса му, той ми се усмихна и ме накара да се почувствам като у дома.
- Танците бяха важна част от живота ми в Барбадос. Спомням си колко усилено работихме с хореографа ми за първото ми видео. Беше страхотно!
- Никога не съм си казвала „Трябва да взема решение“. Всички ние вземаме решенията заедно. За тази индустрия съм нова, а това са хора, които са го преживели, били са там и са видели всичко. Едно е, когато запишеш албум, съвсем различно е когато хората го пускат, слушат и възприемат по моя начин.
- Винаги е било моя мечта да покажа музиката си пред света и хората да я чуят. Успехът за мен не е дестинация – той е пътуване.
- Всички се стремят да достигнат до върха... но къде е този връх? Става дума единствено за усърден труд, проспериране и катерене нагоре и нагоре.
- Бионсе ми беше написала бележка, в която каза: „Когато се качиш на сцената, просто се отпусни. Забавлявай се. Всичко е под контрол."
- Идеалният мъж за мен трябва да е висок поне 1.80. Той трябва да знае какво иска от живота и как мисли да го постигне. Не желая човек, който да мога да въртя на малкия си пръст.
- На концерти искам хората да се забавляват. Искам да им покажа всичко от себе си и да останат доволни от преживяното, а не да са си дали парите на вятъра.
Невероятните ползи от крушите Невероятните ползи от крушите Плодът, който разкрасява кожата
С ухание на жасмин С ухание на жасмин Чаят, който ще ви направи красиви и ще поддържа вашето здраве
Сезонът на мандарините е открит Сезонът на мандарините е открит 17 причини да хапваме оранжевия плод
Вълшебството на чая Вълшебството на чая Магическите топли напитки, които ще ви помогнат в борбата с излишните килограми
Ох, отново нямам достатъчно дрехи Ох, отново нямам достатъчно дрехи Това ли е най-големият проблем на жените или грешните комбинации
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ