Една различна петък вечер

09 August 2019 15:19
Една различна петък вечер
Една различна петък вечерЕдна различна петък вечерЕдна различна петък вечерЕдна различна петък вечерЕдна различна петък вечерЕдна различна петък вечер
Обикновено свързваме петък вечер с избухване в някой клуб (оттърсване от всичките проблеми, които сме имали през седмицата) - неписан лек, който всички сме използвали. Но какво, ако не сме от "типичните" персони, които се забавляват по този начин и искаме да разннобразим.

Точно по тази причина продължавайте да четете по надолу и се вдъхновете за нова петък вечер.


1.ГОТВЕТЕ У ДОМА
На среща с любимия може да си мислите, че това е обратното на среща, но ако изровите рецепта, която не сте опитвали преди, може да бъде също толкова хубаво, колкото и фантазията на вечеря. (Плюс това ще се спасите от изпотяване от времето навън.) Чувствате ли се малко претоварена от перспективата да готвите нещо от нулата? Недейте. Той ще оцени това, че се опитвате, а и не е задължително десерта да е както сте си го представяли.

2.ВИЖТЕ СЛАДЪК ИЗГЛЕД
Намерете покрив, вземете бутилка вино и гледайте залязаното лятно слънце.

3.ОТИДЕТЕ В ТЕМАТИЧЕН ПАРК
Защото е забавно да се държите за ръце , да се дефилирате върху бонбони от памук и като цяло отново да се чувствате като 17-годишен (но без полицейския час!)

4.НА ДВЕ КОЛЕЛА
Всеки има по едно старо колело, което събира прах в килера. Е, сега е момента да го извадите! Така може да се насладите на красивата природа, която ни заобикаля или да откриете нови кътчета.

5.КИНО ПОД ЗВЕЗДИТЕ
Кога, ако не точно лятото не се насладите на лятното кино. Може би ще ви донесе спомени от детството, но и нови прекрасни моменти с любимия или още по-добре - с приятелки.

6.ОТИДЕТЕ НА РИБОЛОВ
Може да изглежда мъжко, но не е никакъв проблем и ние жените да се присъединим. Оставаме телефона на страна. Обличаме най-удобните си дрехи. Разговаряме насаме цял ден. 1, 2, 3 старт!

7.ОТИДЕТЕ В БОТАНИЧЕСКА ГРАДИНА
Направете романтична разходка из най-близката ви ботаническа градина и се изгубете във всички красиви цветя и растения.

8.ПИКНИК
Вземете шарено одеяло, кошница за пикник, бутилка вино и вкусотии, които искате за перфектния начин да гледате залеза. След това се гушкайте под звездите.

Успяхте ли да се вдъхновите, ако да имате време до вечерта, така че не губете време!

Текст: Моника Маркова

Невероятните ползи от крушите Невероятните ползи от крушите Плодът, който разкрасява кожата
С ухание на жасмин С ухание на жасмин Чаят, който ще ви направи красиви и ще поддържа вашето здраве
Сезонът на мандарините е открит Сезонът на мандарините е открит 17 причини да хапваме оранжевия плод
Вълшебството на чая Вълшебството на чая Магическите топли напитки, които ще ви помогнат в борбата с излишните килограми
Ох, отново нямам достатъчно дрехи Ох, отново нямам достатъчно дрехи Това ли е най-големият проблем на жените или грешните комбинации
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ