Карл ще остане завинаги с нас

Как ще се запази духа на Лагерфелд

13 August 2019 18:11
Карл ще остане завинаги с нас
Източник: Pinterest
Андрю Болтън, директор на The Metropolitan Museum of Art, се подготвя за бъдещите изложби в Ню Йорк, а един дизайнер в частност ще е водещата фигура за ретроспекцията, която планират да наоравят през 2022 година.

В четвъртък WWD съобщи, че Карл Лагерфелд ще бъде в центъра на точно тakawa изложба. Като се имат предвид всичките почти седем десетилетия на творчеството на Лагерфелд, което се докосна до модата, интериорния дизайн, фотографията и редица други изкуства, The Metropolitan Museum of Art няма да има недостиг на материал, който да избере за изложението. Това и Шанел вече бяха обект на голяма изложба в The Metropolitan Museum of Art през 2005 година.

Известен с класическия си черен костюм, високи яки, тъмни слънчеви очила, Лагерфелд беше постоянно откровен - споделя своите остроумие и уникални мнения в много запомнящи се интервюта през годините. Търпение нямаме да видим как тази личност ще бъде събрана в една изложба. Тежка задача...
Невероятните ползи от крушите Невероятните ползи от крушите Плодът, който разкрасява кожата
С ухание на жасмин С ухание на жасмин Чаят, който ще ви направи красиви и ще поддържа вашето здраве
Сезонът на мандарините е открит Сезонът на мандарините е открит 17 причини да хапваме оранжевия плод
Вълшебството на чая Вълшебството на чая Магическите топли напитки, които ще ви помогнат в борбата с излишните килограми
Ох, отново нямам достатъчно дрехи Ох, отново нямам достатъчно дрехи Това ли е най-големият проблем на жените или грешните комбинации
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ