MAC пусна временен комплект за татуировки с Comme des Garçons

Но има основна уловка

08 October 2019 12:35
MAC пусна временен комплект за татуировки с Comme des Garçons
MAC пусна временен комплект за татуировки с Comme des GarçonsMAC пусна временен комплект за татуировки с Comme des GarçonsMAC пусна временен комплект за татуировки с Comme des Garçons
Японската модна марка Comme des Garçons може да е просто един от най-ярките модни марки там, особено що се отнася до красотата.

Което ни довежда до най-новия и експеримент за красота: специалното и сътрудничество с MAC , което е и първото по рода си. Вдъхновен от тъканите, наподобяващи татуировка от колекцията на есен 2020 на Comme des Garçons, дизайнерът се обедини с MAC, за да създаде лимитирана серия козметека, в който да създавате свои собствени временни татуировки с различни MAC продукти, като Brushstroke 24 -часов очна линия в Brushblack , Pro-Longwear Eye Liner в определено черно, 24-часов водоустойчив линия Liquidlast в Point Black и Prep + Prime Transparent Finishing Powder. Продуктите се предлагат във вакуумно запечатана опаковка за многократна употреба, която съответства на визията от колекцията на есен 2019 на Comme des Garçons.

Забавната част е, че е създадена да имитира истинска татуирана кожа, която е избледняла от времето. „Един от най-големите нюанси на черното е този, който можем да видим в татуирана кожа: черното мастило в избледнелите татуировки има тенденция да се превърне в мътно топло синьо, като дефинира и засенчва контурите му“, казва директорът на гримьорската артистичност на MAC, Балтасар Гонсалес Пинел , "Това точно качество на синьо-черно повишава размерите и разположението на дизайните и трансформира дълбоко личния акт на татуиране ... тя се превръща в" литература на тялото ", а не просто в" боя за тяло "."

 
Уловката обаче е, че получавате този супер продукт с ограничено издание (въпреки че можете да закупите отделните продукти поотделно, без опаковките, онлайн или в местния MAC магазин) на чисто новия пазар на парфюми Dover Street в Париж от 13 октомври. Новият магазин е продължение на магазините за мода и лайфстайл в Dover Street Market по целия свят, също собственост на Comme des Garçons. И определено си струва да отидете, ако можете. Чисто новият емпориум за красота току-що отвори този месец в сърцето на Париж  и е истинска дестинация за всеки любител на красотата. 

Така че, дори и да не успеете да вземете най-новата колекция на MAC, която се продава за $ 247 (225 евро), то ще искате да проверите новата дестинация за красота следващия път, когато посетите градът на светлините.
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ