Зад кулисите на Dior с Кара

Видео

12 October 2019 17:48
Зад кулисите на Dior с Кара
Източник: pinterest

">


Cara Delevingne току-що е обявена за новото лице на Dior Joaillerie, отдел за фини бижута на френската модна къща, който я описва като „много повече от муза“. Моделът е насочен към кампанията за най-новата колекция Rose des Vents, проектирана от Victoire de Castellane.

„It-girl Cara Delevingne въплъщава духа на емблематичните колекции Rose des vents и Oui от Victoire de Castellane и им придава свой собствен завършек, с подписващата си комбинация от непокорство и чувство хумор“, се споменава в изявление на марката. "Много повече от муза, дързостната икона е безкраен източник на вдъхновение."

Разбира се, 27-годишната е известна със своя непредсказуем, причудлив стил, вариращ от приказни рокли и дамски аксесоари до по-остър, дори момчешки вид. Именно тогава се появява като малка изненада, че Диор я вижда като перфектния модел за „използване на конвенционалните кодове за бижута“.


Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ