Без грим? Не точно.

Магията да създадеш невидимото

07 November 2019 11:26
Без грим? Не точно.
Източник: Pinterest
Иронията на грима-без грим е, че да изглеждаш, сякаш нямаш нищо по себе си, всъщност изисква много повече умения, от колкото очакваме. Перфектен за деня и небрежен, правилния "нюд" външен вид може да ни създаде усещането, че сме с хубав филтър от Instagram по всяко време.

Сякаш не сме отделяли време да се подготвим. Лесно, нали? Не точно.
Прочетете съветите за приковаване на събуждащия у вас (и надявам се задържащ) ритъм за натурална визия веднъж завинаги.

СЛОЖНОСТТА Е КЛЮЧОВА

Преди да нанесете какъвто и да е грим, трябва да дадете приоритет на солидна рутина за грижа за кожата за гладка основа. Тогава, вашият подход трябва да бъде "по-малкото е повече".
Поставете само грима там, където ви е необходим, и го смесете. Използвайте това, което вече имате в своя полза. Ако вече имате червено в бузите, бум, нямате нужда от руж, така че не прикрийте това. Красиво е. 
Целият смисъл на външния вид е да прилича на действителната ви кожа. Позиционирането на продукти е ключово - фокусирайте се върху конкретни области, вместо да изберете цялостно приложение с пълно покритие.
Бонус: Използването на пръсти за нанасяне на грима ще ви бъде много полезно. 

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПО-МАЛКО ПРОДУКТИ

Арсеналът включва седем продукта. Стремим се по-малко да е количеството и повече за преминаването към леките формули. Това включва коректор, малко хайлайтър, продукт за вежди,  полупрозрачен прах за Т-зоната и матиращи хартии за докосване.

Що се отнася до мястото, където да поставите коректора - търсете червено около ноздрите, под окото и може би, ако имаме някакви недостатъци.

Ако имате по-светли мигли и не искате те да  станат супер черни, тъй като е малко рязко, отидете към тъмнокафява гама за цвят спиралата.


АКО ИЗОБЩО ИЗПОЛЗВАТЕ ФОН ДЬО ТЕН, ИЗБЕРЕТЕ ЛЕК

Едно  е важно: трябва да „смесвате, смесвате, смесвате!“

ИЗБЕРЕТЕ ЗА ЕДВА ДОЛОВИМ НЮАНС ЗА УСТНИ

Неуловимата "гола" устна е постижима, ако следвате естествения си цвят на устните.
Голо не означава кафяво за всички. Винаги има малко плодове или праскови в естествения цвят на устните на всеки - това е кръвта, която тече и ни кара да изглеждаме живи. Не крийте това за нюд вида си. 
Професионален съвет: Използвайте цвета на руж, който сте използвали по бузите си точно в центъра на устната, и го смесете.MODA в света на сладкишите MODA в света на сладкишите Тенденциите в лондонските кафенета са повече от привлекателни
Как да поддържаме перфектна коса през зимата Как да поддържаме перфектна коса през зимата Няколко идеи за повече блясък и здравина
Една различна романтика Една различна романтика Доза ексцентризъм и още нещо...
Кейли и Кендъл се разгорещиха в нова реклама Кейли и Кендъл се разгорещиха в нова реклама Моделите от клана Кардашиян показа секси форми и подлудиха феновете си
#OOTD отблизо #OOTD отблизо Тънкостите в занаята
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ