Маникюр за мъже? Защо пък не.

Тези звездни господа ни го доказват

16 November 2019 12:07
Маникюр за мъже? Защо пък не.
Маникюр за мъже? Защо пък не.Маникюр за мъже? Защо пък не.Маникюр за мъже? Защо пък не.Маникюр за мъже? Защо пък не.Маникюр за мъже? Защо пък не.Маникюр за мъже? Защо пък не.Маникюр за мъже? Защо пък не.Маникюр за мъже? Защо пък не.Маникюр за мъже? Защо пък не.Маникюр за мъже? Защо пък не.Маникюр за мъже? Защо пък не.
През последните няколко месеца A$AP Rocky се превърна в яростен ентусиаст на изкуството за нокти. "Чувствам, че мъжете трябва да могат да се занимават с изкуството на ноктите, без да се чувстват женствени". Ноктите му са изрисувани с мотиви на Prada Fall 2019, включително разбитото сърце и Франкенщайн. Подчертавайки, че маникюрът е изявление за себеизразяване, независимо от пола ви, новият подпис на рапъра отбелязва разтърсваща промяна в културата на красотата. Но също така служи като напомняне, че десетилетия наред мъжете в светлината на прожекторите помагат да се проправи път за този момент.

В златните дни на рок енд рол, мъжки маникюр имаше навсякъде. По време на ерата на Ziggy Stardust от началото на 70-те години, ноктите на Дейвид Бауи бяха готини в контраст с мулато с пламтящ огън, докато фронтменът на Aerosmith Стивън Тайлър започна да спортува с ноктите си, с неговия запазен подпис, с акцент от графични черни райета. Създаването на сцена за бунтовници на стила на последвалите десетилетия, лакът за нокти беше основна опора за Kurt Cobain от Nirvana през 90-те. Певецът „Целуната от роза“ Seal предложи девствена алтернатива с лъскаво мазно-зелен маникюр.

Сега лъснатите нокти се превръщат в нещо като основен червен килим за мъжете.  Марк Джейкъбс прави още по-цветни изявления, като обедини усилията си с магьосника на ноктите в Ню Йорк Меи Каваджири на парад на хипнотизиращи дизайни. След това е пуерториканският рапър с латиноамерикански капани Bad Bunny , който по време на бързото си издигане е обслужвал главозамайващ набор от ярки нокти. „Не казвам на хората:„ Хей, боядисвайте ноктите си или оцветете косата си, направете това или направете това “, обяснява музикантът. "Просто казвам ... направете това, което ви прави щастливи, и никога да не се ограничавате." 
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ