Alexander McQueen

RESORT 2020

24 November 2019 17:16
Alexander McQueen
Прочетете повече за:
Alexander McQueen
">

Kак не бихте могли да не се почувствате уверени, носещи свободно движеща се рокля, чието сребристо тяло прераства в ярко, рошаво изригване на ленти от тафта в пурпурно? Или подобно замислено оранжево палто с туид, което мутира в две долни нива на тафта? Или невероятна корсетна рокля, обшита с хиперсилизирани венчелистчета от извити и плисирани ивици от тафта с пурпурен цвят?Много от флоралните илюстрации в щампа или бродирани на шевове и щифтове върху сатенени вечерни рокли и шивашки са извлечени от живота в огромните стъклени къщи от 19 век в Кралските ботанически градини в Kew в Лондон. Темите на тези рисунки бяха конкретно цветя в опасност от изчезване. Други се основаваха на вече изчезнали цветя, но които екипът на Маккуин успя да наблюдава мъртви, притиснати и изсушени в хербариума на Kew.


На други места имаше няколко еднообразни парчета за повече ежедневни прояви на войнствеността на McQueen и две нови чанти, едната с името Story, а другата Tall Story. Истинският разказ тук, обаче, е съсредоточен върху ботанически оръжейната машина на Бъртън, готова за носене: перфектната броня за всяка свиваща се виолетка, разцъфнала във висок мак, напълно имунен на резитба.
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ