Разходка из един бутик на Max Mara

Модният бранд впечатлява с различен интериор

21 November 2019 21:32
Разходка из един бутик на Max Mara
Разходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max Mara
Конкуренцията между световните модни брандове е огромна, а дизайнерите се опитват да сътворят чудеса, за да привлекат погледите на настоящи и бъдещи клиенти. И успяват! Със сигурност не е лесно да кажем коя модна къща впечатлява с най-добрата колекция, но със сигурност е трудно също така да изберем победител в категорията интериор.
Бутиците изглеждат невероятно и витрините няма как да бъдат подминати. Визията е повече от изумителна, а решенията все по-нестандартни.
След като преди няколко дни ви показахме новия магазин на “Dolce&Gabbana” в Лондон, сега ще ви отведем в света на „Max Mara”. Насладете се на модната разходка в нашата галерия.
Невероятните ползи от крушите Невероятните ползи от крушите Плодът, който разкрасява кожата
С ухание на жасмин С ухание на жасмин Чаят, който ще ви направи красиви и ще поддържа вашето здраве
Сезонът на мандарините е открит Сезонът на мандарините е открит 17 причини да хапваме оранжевия плод
Вълшебството на чая Вълшебството на чая Магическите топли напитки, които ще ви помогнат в борбата с излишните килограми
Ох, отново нямам достатъчно дрехи Ох, отново нямам достатъчно дрехи Това ли е най-големият проблем на жените или грешните комбинации
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ