Приятелка на Лео, но и не само

Пробиващата звезда Камила Мороун

12 December 2019 17:47
Приятелка на Лео, но и не само
Прочетете повече за:
Камила Мороун
Камила Мороун има своя звезден момент - и изглежда, че тя е подготвена за светлината на прожекторите. През последните няколко месеца 22-годишната актриса видя много възможности да се появи на червения килим, докато промотира новия си филм „Мики и мечката“, в който участва като тийнейджър от Монтана, който играе като гледач на своя ветеран баща. Но в противовес на своята героиня Мики, която предпочита фасона и лицето без грим, собствената чувствителност на Мороун над горната част на шията (а k a лицевите и възможности) е проучване в изтънченост.

От началото на ноември актрисата, превърнала се в модел, показва склонност към приглушен блясък, като предпочита благоголените устни и разделилите се по дължина дължини, за да падне в лесни вълни. Но сдържаността се засилва, когато вземете предвид стилизираните препинания на Мороун. Помислете, например, устната на цвят Мерло, както и midi-конски опашки, износени с пръсти и омекотени от разхлабени, рамкиращи лицето кичури. Ето, шест скорошни момента, които доказват, че Мороун е изгряваща звезда и в областта на красотата.

Камила Мороне присъства на есенните отличия на филмовия фестивал в Нюпорт

Камила Мороун присъства на серията Build, за да обсъди новия филм „Мики и мечката в студио за изграждане“ в Ню Йорк

Актрисата Камила Мороне присъства на премиерата на Мики и Мечката в Ню Йорк в Мондриан Ню Йорк

Камила Мороне присъства на HFPA и THR Golden Globe Party Party в Catch LA

Актрисата Камила Мороне присъства на специалната прожекция на Мики и мечката от филма на Independent в Ел Ей

Камила Мороне присъства на премиерата на Мики и мечката по време на 18-ия Международен филмов фестивал в Маракешnbsp
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ