Rosie HW потвърди, че тази тенденция ще бъде огромна през 2020 г.

Нека погледнем в не толкова далечното бъдеще

30 December 2019 17:39
Rosie HW потвърди, че тази тенденция ще бъде огромна през 2020 г.
Въпреки че все още сме много в дълбините на зимата, вече започваме да виждаме началото на тенденциите за Пролет/Лято '20 , без значение дали са в социалните медии или в нови секции. И въпреки че някои тенденции все още ги чувстваме много далеч - като сандали на ремъци и шорти тип бермуда - то има една специфична дреха на 2020 г., която можете да започнете да носите по-добре още сега, стига да сте на закрито. Деколтетата, които излагат деколте и са с паднало рамо, се завръщат по един голям начин. 

Този разкриващ силует е поставен като сигурен хит през следващия сезон: близо една четвърт от продажбите на Miu Miu са от жилетки, свити надолу, за да разкрият деколтето просто така. 

Тази страна на пролетта , изглежда, че тенденцията вече набира скорост. Роузи Хънтингтън-Уайтли  бърза да инвестира в култовата блуза Maddy на Khaite, който оттогава стана по-труден за придобиване на повече от половин цена чанта Hermès Birkin. За удобство има много деколтета, независимо дали са квадратни, сърцевидни, с рамо или просто оформени като такива, които все още можете да пазарувате.

Продължете да превъртате, за да видите доколко плодотворната е тенденцията на деколтето по подиумите през 2020 г.

                 
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ