Вълшебните свойства на едно кубче лед

Как да премахнете торбичките под очите и да добавите блясък на кожата си

24 January 2020 10:12
Вълшебните свойства на едно кубче лед
Ледът има много повече приложения от това да изстудява храни и напитки. Той може да бъде ваш верен помощник в разкрасителните ви процедури и действа като балсам на кожата.

Ето и за какво да го ползвате:

Намалява торбичките под очите
Събуждате се подпухнали и под очите ви има големи торбички. Извадете от фризера 2 кубчета и леко потъркайте областта под очите за няколко минути. Кожата веднага ще се прибере.

Свива пъпки
Имате неприятна пъпка, която все още не желае да избие и седи като подутина на кожата? Ако сложите малко лед върху нея, възпалението ще намалее и тя ще намали обема си.

Добавя блясък на кожата
Разтриването на кожата на лицето с кубче лед ще подобри циркулацията и кожата ви ще стане по-блестяща. Не поставяйте леда директно върху лицето, а в памучна кърпа и потъркайте кожата за няколко минути. Лицето ви веднага ще светне.

Намалява болката
Ако имате нисък праг на болка и дори скубането на косми ви причинява такава, можете веднага да я намалите като поставите кубче лед върху третираното място. Ледът ще помогне и за намаляване на зачервяването.

Лекува изгаряне
Най-добрият начин да се справите с изгарянето е като поставите кубче лед върху засегнатото място. То ще успокои кожата и ще намали зачервяването и болката мигновено.
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ