Най-новото при връхните дрехи

5 тенденции, които не са за подценяване

29 January 2020 17:07
Най-новото при връхните дрехи
Прочетете повече за:
Блейзървръхна дрехасакоChanel
Независимо дали сте  минималист или максималист, любител на печатите или някой, който стриктно се придържа към монохрома, е доста вероятно да имате поне един блейзър в гардероба си. По-рано свързана с униформи и офис облекло, тази модна икона си проправя път през различни итерации през последните 70 години, но винаги успява да вдъхне на притежателя нюх и увереност, които може да предложи само шивашкото облекло. 

През последните 12 месеца блейзърът се превърна в ключов играч в капсулата на модното момиче. Най-популярните стилове са oversize, с традиционно мъжки припадъци и неутрални цветове. Те са се превърнали в помощ за повдигане на ежедневни облекла, като дънки и бели тениски. За разлика от много парчета, които попадат или в основната, или в тенденционната категория, блейзърът е една от онези редки покупки, които маркират и двете кутии.

И така, какво да очакваме за 2020 г.? От класическото бежово и туит от наследство до  кожените облицовки и прилепналите панталони, превъртете надолу, за да разберете кои тенденции на блейзърите ще се появят тази година.

1. Вълнен блейзър

Най-добри блейзери 2020& Други истории Блузър с вълнен бленд


2. Бежов блейзър


Най-добри блейзери 2020Стела Маккартни Блузър с вълнен блендер

3. В Chanel стил

Най-добри блейзери 2020Яке от туид Gucci

4. Конеженият блейзър

Най-добри блейзери 2020Нанушка Канкун Вегански Кожен Блейзър

5. С колан

Най-добри блейзери 2020Де ла Вали Хокинс, колан с колан с колан с колан

Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ