Да пием кафето си като Одри в Лондон

Tiffany&Co с нова кафетирия

Да пием кафето си като Одри в Лондон
Източник: Pinterest
Прочетете повече за:
Tiffany&CoОдри Хепбърнзаведения

Ако винаги сте искали да закусите в Tiffany's, тогава вашият момент най-накрая е настъпил, тъй като марката бижута току-що отвори първото си кафене в Европа.

След старта на Blue Box Café във водещия магазин на марката в Ню Йорк преди няколко години, Tiffany & Co разширява присъствието си в света на заведенията, отваряйки място в Harrods в Knightsbridge.

"Развълнувани сме да представим Tiffany Blue Box Café в Европа - и изглежда е подходящо да го направим в Harrods, един от най-емблематичните универсални магазини в света", споделя Ричард Мур, дивизионен вицепрезидент, глобален дизайн на магазини и креативна визуална търговия на Tiffany & Co. „Имаме дългогодишно присъствие в Лондон и решихме, че е крайно време да предложим на нашите клиенти в този град още един начин да се потопят в света на Тифани“.

Tiffany & Co cafe in Harrods

Гостите в кафенето ще могат да се насладят на закуска, следобеден чай или вечеря, докато са заобиколени от бижута на Tiffany. Забележителните ястия включват салата „Central Park“, „The Big Apple“, „The Tiffany Bird’s Nest“ и тържествената торта „The Blue Box“. Ястията ще бъдат сервирани на китайския костен порцелан Tiffany & Co, като част от красив пейзаж на Tiffany - което го прави идеална възможност за Instagram снимка.

 image

Кафето отвори врати в деня на Свети Валентин за ограничен период от време, така че ако сте на наоколо, предлагаме ви да направите резервация веднага.

Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ