Обмисляте отлагане на вашата сватба?

Обмисляте отлагане на вашата сватба?

1. Първо, говорете с вашия сватбен организатор, ако имате такъв. Той ще подготви таблица за оценка на риска, която ще ви посъветва за финансовото въздействие от отлагането на вашата сватба. Важна практическа стъпка: първото нещо, което вашият организатор ще направи, е да преразгледа разпоредбите в договорите с мястото, продавачите и застрахователната компания. Внимавайте: често компаниите си изменят застрахователните полици и моля, погледнете изключенията от договора: закупили ли сте сватбена застраховка, която не покрива пандемията? Мнозина не го правят, така че прочетете дребния шрифт, който често подценяваме. Трябва да се обърне специално внимание на клаузите за изключване и форсмажор, ако има такъв. 

2. Второ, съветваме ви да разпространите чрез имейл до всички доставчици (той трябва да идва директно от вас, тъй като това е толкова важно известие и също така имате правовите отношения с доставчиците). Подгответе имейла си, обадете се първо на ключовите доставчици от любезност и след това оставете съобщението. Започнете имейла си с най-важното: „Молим за вашето специално внимание: сватбата ни на (ДАТА) се отлага“. Поискайте потвърждение за получаването му. Вашият имейл може да бъде кратък, като например „Поради злополучното избухване на Covid-19, моят годеник и аз със съжаление решихме да отложим сватбения прием. Безопасността на нашите гости и на хората, които ни помагат с организацията, е наш приоритет.“ Добавете, че много скоро ще ги информирате за нова предложена дата.

3. Информирайте всички ваши гости за отлагането на вашата сватба и проверете (родители, свидетели, ключови гости и т.н.) кога могат да бъдат отново на разположение. Кажете, че скоро ще предоставите допълнителни подробности. Веднага проверете от мястото на провеждане, за тяхната наличност на новата искана от вас нова дата. Ще имате повече опции, ако решите да се бракосъчетаете извън пика и около средата на седмицата, по възможност.

4. Накрая се консултирайте с доставчиците си дали те са налични на новата ви дата. За съжаление може да възникне ситуация, при която някои от вашите доставчици не са достъпни на новата ви дата. Решение за справяне с този въпрос: запитайте се кое е най-важното за нас? Може би вече сте изградили връзка с тях. Не прибързвайте! 

Сега #ОстанетеВкъщи и обмислете ситуацията! Има време за всичко, важно е здравето! 
Ексклузивно модно преживяване със Summer Fashion Weekend 2022 Ексклузивно модно преживяване със Summer Fashion Weekend 2022 На 12 и 13 август български и световни брандове се събират на Марина Диневи в Свети Влас за четвъртото издание на Summer Fashion Weekend
Какъв протектор да изберем, за да запазим телефона си Какъв протектор да изберем, за да запазим телефона си Несъмнено след покупката на мобилен апарат следва закупуването на подходящи аксесоари за него...
Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Невиждано досега, предпремиерно Театър "Възраждане" и дизайнерът Мира Бъчварова показаха костюмите от постановката "Алиса в страната на чудесата"
Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Десетото юбилейно издание на Седмицата на модата в София стартира с ревюта на дизайнери и брандове в стил градска мода
Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week SS 2022 се завръща в пълния си блясък - 30 - 31 март в зала EFE хотел Маринела
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ