Лора ни научи на истинският смисъл на

Лора ни научи на истинският смисъл на

Младата дизайнерка Лора Лилова, LorretiDesign, предприе кампания „#НаправиСиМаска, Спаси живот!“. Започна с апел в социалния си профил в Instagram, като чрез видео показа на последователите си как да си ушият маска сами, в домашния условия, само с една стара тениска, игла, конец и два ластика за коса.Кампанията й бързо набра популярност, а момичетата, които още на същия ден си направиха маски и бяха отбелязали хаштагът й, бяха зарадвани с рокля от най-новата й колекция, без това да беше предварително обявено.Инициативата, която Лора осъществи, е пример как да насърчиш младите да бъдат част от социална кауза, без да очакват нищо в замяна. Нещо повече, успя да накара да уползотворим времето прекарано вкъщи и да снабдим близките си с толкова търсените в създалата се ситуация маски. 

Коментарите от последователите й бяха не един и все положителни, което беше основната цел на инициативата. Поздравления, Лора! 
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ