5 неща, които да направим преди заспиване

04 May 2020 11:50
5 неща, които да направим преди заспиване
Прочетете повече за:
сънрутинавечер
Заспиването не винаги е лесно, а на сутринта все се чувстваме изморени все едно не сме спали. Заспивайки с поредния епизод на "Приятели" или безцелно скролване из социалните мрежи са главните причинители на тази сутрешна умора и затова трябва да променим вечерните си навици.

А ето и няколко неща, които е хубаво да правим преди заспиване, за да се чувстваме много по-добре на следващия ден. 


1. Четене

Четенето преди лягане стимулира мозъчната дейност и успокоява очите и подготвя мозъка за сън. Също така след прочит на част от хубав романтичен роман, може да срещнем в съня си красивия главен герой в сънищата си, кой знае.. :)

2. Разтягане/ йога

За по-добро кръвообращание по време на сън е хубаво да направям няколко упражнения за разтягане. Йогата също е добър избор, като ще забави сърдечния ви ритъм и ще заспите по-леко. Запалете няколко свещи около себе си и медитирайте 5 минути.

3. Грижа за кожата

Грижата за кожата е много важна не само през деня, но и през нощта. Сложете любимата си маска за лице, а след това не забравяйте да хидратирате кожата. Освен лицето, тялото ви също има нужда от хидратация. Намажете се с любимия си лосион за тяло. На сутринта ще усетите колко мека е кожата ви и тя ще ви бъде благодарна. 

4. Поставете си цели за следващия ден

Важно е да си организиран човек и точно заради това трябва да си водиш планове за следващия ден. Вечер, когато вече сме свършили всички задачи за деня, е хубаво да направим нови за следващия ден. Водете си дневник и записвайте всичко там. Така винаги ще знаете какво сте свършили днес и какво ви предстои утре. 

5. Чао, чао син екран

Несъмнено синята светлина, която излъчват устройствата, които ползваме всекидневно, е вредна за очите и кожата ни. Оставете технологиите час преди да заспите и още на следващия ден ще се чувствате много по-добре и очите ще са ви благодарни. 

Важно е да се грижим за себе си и именно затова трябва да променим лошите си навици към добри. Малките промени днес оказват много голямо влияние на утрешния ден и животът ви ще провърви в много по-добра светлина.
Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week AW23/24 Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week AW23/24 Собственикът на марката г-жа Маринела Арабаджиева и организаторът на Sofia Fashion Week Мария Бонева обявиха, че следващото издание ще е през март 2024
Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24 Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24 Великолепие и блясък изпълниха модния подиум на втората вечер на Sofia Fashion Week есен-зима 23/24
Sofia Fashion Week - три дни мода, лукс и красота Sofia Fashion Week - три дни мода, лукс и красота Huawei Watch G 4 и Global Brands на сцената на Sofia Fashion Week AW 23/24 с иновативна модна колаборация
Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week с 11-то издание в хотел Маринела с нов формат
Summer Fashion Weekend 2023 - мода на брега на морето Summer Fashion Weekend 2023 - мода на брега на морето Марина Диневи се превръща в моден подиум за 5-та поредна година
BgBox shop
BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ