Крачка напред в новия сезон

1
Микс от материи
Да вплетем висулки по ръбовете, деликатно да смесим тюл и памук и за разкош да добавим няколко пискюла. Ако това ви се струва прекалено, то се пригответе за невъобразимия микс от материи тази  пролет.
Блуза от тюл и памук с апликации от дантела, Пола със свеж десен, двете от ACT n1 Luka & Galib Gasanov
Малка чанта с декоративни пискюли, PUGNETTINPARMA Filippo Pugnetti Parma

2
Забележителен акцент
Колкото по-големи, толкова по-добре, когато става въпрос за обици. Този сезон – от геометричните мотиви до богатите декоративни цветя – всички са актуални, стига да се забелязват отдалече.
Обици с декоративен елемент цветя, SCHIELD Roberto Ferlito
Ефирна тюлена блуза, ACT n1 Luka & Galib Gasanov

3
Като балерина
Мислете в пастели – ментов, розово, бебешко синьо. Това е най-женствената и привлекателна тенденция.  Материите са нежни и ефирни – коприна, сатен, шифон и тюл. Търси се баланс между прелъстителката и феята  с нотка френски шик.
Рокля от тюл с панделка с надпис Paradise, BROGNANO Nicola Brognano

4
Bare Face
Прозрачната кожа е най-горещият тренд този сезон! Перфектни, свежи и сияещи лица, от които струи нежност и елегантност, грееха по модните подиуми и ни накараха да се отречем от фон дьо тените с пълно покритие. А Michael Kors, Fendi, Burberry, Isabel Marant точно навреме ни припомниха красотата на чистата кожа!

5
Секси цепки и връзки
Елеците и роклите тип “риза” се оказват най-силният коз в играта на “сдържан сексапил”. Като добавим няколко връзки тук-там, и образът на силната независима прелъстителка е завършен. Това са модните уроци на “50-те нюанса сиво”.
Елек с висока цепка, EDITHMARCEL, Gianluca Ferracin & Andrea Masato
Двуцветна чанта, Малка раница с декоративни пискюли, двете от PUGNETTIN PARMA Filippo Pugnetti Parma
Широка гривна, SCHIELD Roberto Ferlito
Сандали с връзки, Lodovico Zordanazzo
6
Златни вериги, пискюли и цветна кожа
Голяма или малка чанта, изборът си остава ваш. Важни са детайлите, колкото повече – толкова по-добре. Пискюлите продължават да са актуални, веригите стават все по-забележими, а миксът от разноцветна кожа е най-горещата тенденция.
Двуцветна чанта с пискюли, PUGNETTIN PARMA Filippo Pugnetti Parma
Несиметрична гривна, SCHIELD Roberto Ferlito

7
Цветя в косата
Ако тиарите се носеха през зимата, то венците ще владеят пролетта. Също така и гребените за коса с множество цветя по тях, както и много и разнообразни фиби по цялата коса.
Венец от златисти цветя, Гривна от плат и метал за горната част на ръката, всичко от MELAMPO Anna & Lulu Poletti

8
Северно етно
Новото етно идва от север и не е това, което си мислите. Бродерии, шевици, десени – всичко преплетено в едно и богато украсено с ювелирни аксесоари и осъвременено чрез несиметрични кройки.
Да не забравяме, че едното голо рамо продължава да е много актуален тренд.
Блуза с едно рамо, Дълга разкроена пола, Колан с украса от златисти цветя, Сандали с шевици, всичко от MELAMPO Anna & Lulu Poletti

Фотограф Петя Чолакова
Стил Милена Георгиева
Ретуш Орлин Христов
Модел Rose Bosch @ BRAVE Model Managment
Дизайнерите, чиито дрехи и аксесоари са представени в сесията, са участници в конкурсите Who is on Next ? и VOGUE Talents.

Следвайте ни:
Facebook
Facebook
Google+
http://modamagazine.bg/2017/02/17/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B2-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD/">
Twitter