Най-красивите и богати хора на света на всички времена

Нека им се порадваме!

10 January 2019 09:42
Най-красивите и богати хора на света на всички времена
Най-красивите и богати хора на света на всички временаНай-красивите и богати хора на света на всички временаНай-красивите и богати хора на света на всички временаНай-красивите и богати хора на света на всички временаНай-красивите и богати хора на света на всички временаНай-красивите и богати хора на света на всички временаНай-красивите и богати хора на света на всички временаНай-красивите и богати хора на света на всички временаНай-красивите и богати хора на света на всички временаНай-красивите и богати хора на света на всички временаНай-красивите и богати хора на света на всички временаНай-красивите и богати хора на света на всички времена
Прочетете повече за:
style beauty world jet-set
За утеха на нас, простосмъртните, повечето богаташи не са кой знае колко атрактивни на външен вид. Но има и такива, които са ударили двоен джакпот и притежават едновременно красота и пари.

Ставрос Ниархос Трети
Внукът на корабния магнат със същото име един ден ще наследи семейното богатство от близо 2 млрд. долара. Освен това Ставрос е секси и има плочки на корема. Май няма повече какво да добавим.

Барбара Хътън
Богатата наследница от средата на миналия век има в актива си седем брака, включително с руски принц и актьорът Кари Грант – докато двамата са заедно, журналистите иронично ги наричат Cash and Cary.

Ага Кан Четвърти
В своята младост Ага Кан бил зашеметяващо красив. Сега той вече е на 79 години, но финансово си изглежда все така привлекателен – състоянието му е над 7 млрд. долара, притежава яхта за 130 млн. и частен остров на Бахамите. Удобно, нали?

Аманда Хърст
Аманда, на 32 г., е правнучката на медийния магнат Уилям Рандолф Хърст и наследница на 1,5 млрд. долара. Освен това не е омъжена. Какво чакате, мъже?

Маркиза на Дуоро
Артър, на 38 г., е бъдещият херцог на Уелингтън и наследник на 90 млн. долара. Той е един от най-харесваните мъже в Обединеното кралство. Виждаме защо!

Принц Карл Филип Шведски
Принц Карл е нещо като шведска версия на Джейми Дорнан – общо взето мъжът мечта! На всичко отгоре е най-високо платеният принц на света и на 36-годишна възраст вече притежава близо 140 млн. долара. Когато се ожени минала година, пътят на кортежа му бе осеян с разбити женски сърца!

Андреа Казираги
Този 31-годишен красавец носи гените на Грейс Кели, затова не е изненада, че милиони жени припадат по него. Но мили момичета, не забравяйте, че пари при пари отиват. Заедно със съпругата си Татяна Санто Доминго, Андреа притежава няколко милиарда долара.

Херцогът на Бофърт
Eлегантен и привлекателен в стила на Джеймс Бонд, херцогът, който сега е на 87 години, притежава имоти на стойност 150 млн. долара.

Бейб Пейли
Бейб владеела до съвършенство изкуството на брака по сметка. Тя се омъжва два пъти: веднъж на 25 години за Стенли Графтън Мортимър и втори път – седем години по-късно, за медийния магнат Уилям Пейли, който има състояние от 250 млн. долара. През 30-те и 40-те години на миналия век Бейб работи във Vogue, а през 1941 г. заема второ място в класацията на сп. Time за най-добре облечените жени на годината.

Зак Голдсмит
Макар че наскоро загуби изборите за кмет на Лондон, Зак има запазено място в сърцата на сънародничките си. Не само защото притежава над 330 млн. долара, но и заради стоманения си син поглед и непроницаемото лице. А както знаем, хладният сексапил винаги е на мода!
Жегата не прощава на никого! Жегата не прощава на никого! Как да се справим с нея?
Amazon the Drop Amazon the Drop Невиждано досега и може би никога повече
Спанакът се справя с излишните килограми и нервите Спанакът се справя с излишните килограми и нервите Зелените листа са перфектни за салати, супи и пюрета
Бисерите на Мегън Фокс Бисерите на Мегън Фокс 8 странни цитата от сексапилната актриса
Жегата е тук! Жегата е тук! Можем да се справим с нея в офиса
AVÈNE СЕРИЯ DERMABSOLU
СЕРИЯ DERMABSOLU
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ