Огненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесия

20 October 2020 19:18
Огненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесия
Огненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесияОгненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесияОгненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесияОгненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесияОгненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесияОгненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесияОгненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесияОгненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесия
Това разкри Благовеста Креовска от издателска група MM Media по време на третото издание на Бакхус FISH Fest. В свое интервю тя разказа за фотосесията, подготовката и пътуването до Париж и обратно в условията на пандемична обстановка. В рамките на изискания фуд-фест за първи път Маутай България представи нови коктейли в комбинация от вкусни азиатски изкушения.

 „Комбинацията на Маутай коктейлите и храната е предизвикателство за всеки кулинар. Скаридите и черупчестите дарове на морето са най-балансираният избор за всеки почитател на умами вкуса.” – разкри тайната на гурме комбинацията от напитки и кулинарни изкушения Шеф Димо Димов и допълни: „Препоръчвам коктейлите, в които главно действащо лице е мистериозния еликсир.”

Шеф Димо Димов е познат на почитателите на изисканата кухня. Той надгражда кулинарните си умения повече от 20 години в редица страни по цял свят. В Страсбург той работи в един от най-известните ресторанти - “Crocodile”, който тогава е удостоен с две звезди „Мишлен“.

Стилян Краев, един от основателите на Sashimi Bar, разкри тайната в приготвянето на суши и подчерта, че в компанията на Маутай най-ярко се изразяват вкусовете на азиатската кухня.

Александър Симеонов от Nomadbarman и през двата дни изненадваше посетителите на щанда с неочаквани коктейли, като по традиция най-желаният си остана Green Fire с уасаби. Новото попълнение в коктейлната Маутай колекция е изискано бижу с домашно приготвен ликьор от кафе.

Мнозина бяха и желаещите да се включат в предизвикателството, което от Маутай България обявиха преди броени дни. Те опитаха най-мистериозната напитка в света в чист вид и се включиха в надпреварата за наградите - личен урок по приготвяне на коктейли в Маутай център на бул. Витоша 164, бутилка Маутай или порцеланова ваза в духа на Китай са част от наградите. Победителите вече са обявени на страницата на Маутай във Facebook.

Огнената напитка на дипломацията Маутай е символ на качество и престиж в Китай и се разпространява в над 100 страни по света, а от скоро вече и в България. Високо-градусовият алкохол се произвежда от сорго – вид житна култура, която издържа на засушавания и горещини, може да се отглежда в бедни почви и не съдържа глутен. Маутай е продукт превърнал се в национален символ за Китай и е най-известната марка байджу. Течният огън е резултат от традиционно производство с вековни традиции. Специалистите откриват над 1 200 аромата. В края на 2019-а година, на едно от последните събития на закрито бе представен и най-големият Маутай център на Балканите на бул. Витоша 164, където освен Moutai Prince, Moutai Yingbin, и перлата в короната Kweichow Moutai всеки може да опита най-мистериозната напитка в света и да избере  специално селектирани изящни занаятчийски продукти с високо качество, ръчна изработка.
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ