Блондинка, брюнетка или червенокоса?

Цветът на косата издава всичко за характера

31 March 2019 19:17
Блондинка, брюнетка или червенокоса?
Жените обичат да сменят цвета и формата на косата си. Често това се случва, когато нежният пол търси промяна в живота си. Цветът на косата обаче издава някои особености в гледната ви точка към живота.
Според изследване, проведено от скандинавски учени, мъжете намират брюнетките за по-отзивчиви, блондинките – за по-уязвими, а червенокосите за по-надменни.
Ето какво казват цветовете на косите за техните притежателки.

Платинено руси
Само 10 % от жените в света са естествено руси. Това налага особено внимание към този цвят – получаването му чрез боядисване и поддържането му. И разбира се заслужава най-голямо внимание.
Блондинките са жени, които се забавляват повече. Поддръжката на цвета им е доста изискваща грижи и се налага да бъде редовна – на всеки 4 седмици задължително боядисване на корените. Тонът на платиненото русо трябва да съответства на тена на кожата и на грима, който е подходящ за индивидуалното излъчване.

Златисторуси
Трудно е да не сравните златисторусите блондинки с два култови иконични образа: изненадата, която излиза от тортата и момичето тип „съседка за секс“. Но отвъд сексапила златисторусият нюанс говори за забавен и отворен характер, за комуникативна личност с оптимистичен поглед върху света.

Омбре
В последните сезони погледът ни се пренасити от преливащи нюанси в косите ни. Но е факт, че този ефект е знак, че сте модерни и обичате тенденциите. Това боядисване не изисква редовна поддръжка и доста облекчава дамите. Следователно изборът му говори, че жената обича безгрижието и невинаги играе на сигурно.

Брюнетка
Вярно или не, в съзнанието си повечето хора възприемат брюнетките като сериозни, уравновесени, умни и със силен характер жени. И тъй като естествените брюнетки са повече, нюансирането на цвета им към по-светло или по-тъмно е доста лесно. А красотата им се откроява.

Черна коса
Този цвят носи известна мистериозност в излъчването на притежателката си. В същото време е знак за известна доза творчески способности, които тя проявява.

Червенокоси
Само между 2 и 6% от населението на света могат да претендират, че са с естествено червена коса. Така че, също както естествените блондинки, червенокосите са рядка порода. Поради някаква причина, оказва се, че са силни жени с буен нрав и неслучайно в повечето приключенски филми главните героини са рижави.
Били Айлиш представи пилотната песен към 25-ия филм за Джеймс Бонд Били Айлиш представи пилотната песен към 25-ия филм за Джеймс Бонд Песента носи името на филма "Смъртта може да почака"
Михаела Маринова и Любо Киров празнуват любовта с дует Михаела Маринова и Любо Киров празнуват любовта с дует „Мога“ влиза в дебютния албум на певицата - „Стъпка напред“
Този Свети Валентин ще се влюбите в ЕМА. Този Свети Валентин ще се влюбите в ЕМА. Мислите, че знаете нещо за любовта? „Ема.“ знае повече.
HAUSER направи соло дебют с албума си Classic HAUSER направи соло дебют с албума си Classic Албумът съдържа вечни класически произведения, с нови аранжименти за чело
„Кървавият портокал” от Хариет Тайс – секс, убийства и съдебни машинации „Кървавият портокал” от Хариет Тайс – секс, убийства и съдебни машинации Смайващият психологически трилър на британската авторка Хариет Тайс „Кървавият портокал” изправя една жена на кръстопът между успеха и самоунищожението
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ