Серина Уилямс и любовта й към модата

Тенис звездата винаги е в час с последните тенденции

14 April 2019 21:34
Серина Уилямс и любовта й към модата
Серина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модатаСерина Уилямс и любовта й към модата
Серина Уилямс определено е от тези, които държат да изглеждат перфектно не само на корта, но и извън него. Тенис звездата изпипва всичко до най-малкия детайл и това си личи както на всеки мач, така и на всяко светско събитие.
За официалните вечери американката залага на изискани рокли изработени специално за нея. От снимките, които често се появяват в медийното пространство, както и в профила й в социалната мрежа Инстаграм, забелязваме, че Серина често залага на черно. Дори да не е изцяло облечена в този цвят, винаги има детайл, който напомня за любимия й тон.
В ежедневието си тенисистката предпочита поли и тениски, като ги съчетава с кецове. Но и високите токчета не липсват в гардербора й.
Били Айлиш представи пилотната песен към 25-ия филм за Джеймс Бонд Били Айлиш представи пилотната песен към 25-ия филм за Джеймс Бонд Песента носи името на филма "Смъртта може да почака"
Михаела Маринова и Любо Киров празнуват любовта с дует Михаела Маринова и Любо Киров празнуват любовта с дует „Мога“ влиза в дебютния албум на певицата - „Стъпка напред“
Този Свети Валентин ще се влюбите в ЕМА. Този Свети Валентин ще се влюбите в ЕМА. Мислите, че знаете нещо за любовта? „Ема.“ знае повече.
HAUSER направи соло дебют с албума си Classic HAUSER направи соло дебют с албума си Classic Албумът съдържа вечни класически произведения, с нови аранжименти за чело
„Кървавият портокал” от Хариет Тайс – секс, убийства и съдебни машинации „Кървавият портокал” от Хариет Тайс – секс, убийства и съдебни машинации Смайващият психологически трилър на британската авторка Хариет Тайс „Кървавият портокал” изправя една жена на кръстопът между успеха и самоунищожението
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ