Суеверия за дрехите и тяхната сила

Какво не трябва да обличаме и кои дрехи ни носят късмет

13 May 2019 23:33
Суеверия за дрехите и тяхната сила
За дрехите има много суеверия. Както в миналото, а и сега се обръща голямо внимание на дрехите.
Как с помощта на дрехите които носим да привлечем успех и да избегнем неприятности?

Ако облечете някоя дреха на обратно, ще ви се случат неприятности. Когато облечете някоя дреха не така както и се полага , то това ваше действие говори за вашата голяма разсеяност, невнимателност и може да доведе след себе си много неуредици, грешки, неприятности. Според наблюденията които са извършени това наистина е така.

Не са желателни поправки на дрехите когато сте облечени с тях.

Ако полепне нещо по вашият чоропогащник или панталон, то е възможно да получите подарък или добри новини.

Не трябва да ходите с едни и същи обувки или чехли в къщи, защото е възможно да имате проблеми с вашите роднини.

Ако обличате дреха за първи път, намислете и кажете някое свое желание така вашето обновление ще ви донесе успех.

Не трябва да носите едни и същи дрехи няколко дни под ред, така те ще погълнат енергията на обкръжаващите, която в повечето случаи ще е негативна. За това трябва да ги оставите да си починат а да се облечете с други дрехи.

Както се отнасяте към своите дрехи такова отношение ще формират хората за вас. Носете дрехите си с достойнство, следете дрехите ви да са чисти, дрехите работят за вас , сформират вашият имидж и мнението на хората за вас.

Когато ходите на събиране,парти или ще бъдете с голяма група от хора, за да се пазите от лоши очи или нещо по сериозно можете да обуете чорапите си на обратно.

Ако ви се късат постоянно дрехите са възможни финансови загуби или неприятности.
Ноа Сайръс представи новото си EP Ноа Сайръс представи новото си EP THE END OF EVERYTHING включва 8 трака
Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Нов роман от автора на феномена „Вещерът“ - Анджей Сапковски.
Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер “Time” (Alan Walker Remix) е първият издаден официален ремикс на композиция на Цимер.
„Без сълзи“  с музиката на Б.Т.Р.  „Без сълзи“ с музиката на Б.Т.Р. „Фотографски дневник“ на групата е шестият сингъл от албума „Невидими стени“ 
Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Изпълнителят обяви 19 юни за премиерна дата на седмия си студиен албум – BIGGER LOVE
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ