Понеденик - ден като ден

Мотивирайте се

08 July 2019 10:01
Понеденик - ден като ден
Били сме два дни почивка - за не-щасливците един - но важното е, че сме влезли в "почивен режим" и не можем ( не искаме ) да превключим на работен. За щастие не си само ТИ -  всички изпитваме същото, но можем и да надделеем над умората и носталгията към отмминалите почивни дни? Разбира се. Ден като ден е понеделник.

Да, работната седмица минава бавно. Истината е, че всеки ден ни поднася ново предизвикателство. В понеделник имаме нужда от мотивация, за да започнем седмицата. В сряда се нуждаем от помощ, за да продължим. А през уикендите трябва да съберем сили за идващите дни. Но въпреки това и те минават.

За да раззберете, че всеки ден не е различен един от други (etc. "живей за момента"), съм подбрала за вас вдъхновяващи мисли, дерзайте!

"Трябва да станете рано сутрин с РЕШИТЕЛНОСТ, ако искте да легнете вечерта с УДОВОЛСТВИЕ." - Джорд Лоримър

"Идете толкова далеч, колкото може да видите и ще видите още по-далече." - Зиг Зиглар

"Онези, които твърдят, че нещо не е възможно трябва да се отдръпнат от пътя на тези, които го правят." - Триша Кънинхам

"Градете вашите мечти в противен случай някой ще ви наеме да градите неговите." - Фара Грей

"Вървете уверено по посока на мечтите си. Изживейте живота, който сте си представяли."  - Хенри Дейвид Торо

Всяко утро е времето, в което започваме живота си отново.” - Паулу Коелю

Няма такава нощ или проблем, които да не могат да бъдат победени от изгрева и надеждата.” - Бърнард Уилямс

"Когато отворите очи сутрин, първо помислете каква велика привилегия е това да бъдеш жив, да дишаш, да мислиш, да се наслаждаваш, да обичаш.” - Марк Аврелий

Някой ден не е ден от седмицата.“ - Денис Бренан-Нелсън


Всеки има нужда някой път от мотивиращи мисли, най-често се уповаваме на тях, когато имаме любова мъка, но понеделнишкия стрес не е по-различен. "Големите" хора са го осъзнали и ние сме тук за да приемем позитивите от тях - вече, ще свързваме понеделник с хубаво, нали? Успешна седмица!

Текст: Моника Маркова


Лейди Гага се завърна на своя поп трон Лейди Гага се завърна на своя поп трон Изпълнителката зарадва феновете си с дългоочаквания албум Chromatica
Росалия и Травис Скот с втори взривяващ проект Росалия и Травис Скот с втори взривяващ проект В новото си парче звездното дуо възпява Omertà - закона на мълчанието и истинското значение на думата “доверие“
Защо властва „Страх” над Белия дом? Защо властва „Страх” над Белия дом? Журналистът, разкрил аферата „Уотъргейт”, с ултимативната книга за управлението на Доналд Тръмп
Ноа Сайръс представи новото си EP Ноа Сайръс представи новото си EP THE END OF EVERYTHING включва 8 трака
Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Нов роман от автора на феномена „Вещерът“ - Анджей Сапковски.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ