Роклята, която ще превземе гардероба ни

Независимо сезона

Роклята, която ще превземе гардероба ни
Източник: pinterest

Дизайнерите правят много, за да задържат вниманието ни на едно точно определено място в момента - особено що се отнася до роклите. Те съсредоточиха стиловете от 18-ти век с прерийни рокли, влязоха в царството на бельото със сатенени рокли и продължиха да дерзаят безкомпромисно, проектирайки рокли с причудливи, асиметрични корйки. Добавиха животински щампи от всякакъв вид, да не говорим за неонови, флорални и карирани. 

Погледнато отстрани на цялата тази картинка, сякаш наистина няма край на тази тенденция, която ще продължи, за да ни прибави рокли от всяка разновидност към гардеробите ни.

Сега, когато пристигането на есента е неизбежно, любимите ни дизайнери на рокли са отново във вихъра си, преработвайки този любим дрехи с изцяло свеж спин. Но от всички нови тенденции на обличане на големия уличен подиум, една от тях е, най-справедлива от всички: рокли с разкроения. Мисля, че можем да се обединим и съгласим с това твърдение?

 
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ