Роклята, която ще превземе гардероба ни

Независимо сезона

Роклята, която ще превземе гардероба ни
Източник: pinterest

Дизайнерите правят много, за да задържат вниманието ни на едно точно определено място в момента - особено що се отнася до роклите. Те съсредоточиха стиловете от 18-ти век с прерийни рокли, влязоха в царството на бельото със сатенени рокли и продължиха да дерзаят безкомпромисно, проектирайки рокли с причудливи, асиметрични корйки. Добавиха животински щампи от всякакъв вид, да не говорим за неонови, флорални и карирани. 

Погледнато отстрани на цялата тази картинка, сякаш наистина няма край на тази тенденция, която ще продължи, за да ни прибави рокли от всяка разновидност към гардеробите ни.

Сега, когато пристигането на есента е неизбежно, любимите ни дизайнери на рокли са отново във вихъра си, преработвайки този любим дрехи с изцяло свеж спин. Но от всички нови тенденции на обличане на големия уличен подиум, една от тях е, най-справедлива от всички: рокли с разкроения. Мисля, че можем да се обединим и съгласим с това твърдение?

 
С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп Diamond Glow с престижна награда за най-добра бюти терапия за 2021 г
GAME CHANGER GAME CHANGER Как да направим коремна преса без усилие
Маргарита Кабурова Маргарита Кабурова Една щастлива жена
Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Уак да се грижите за себе си и емоционално след сериозна и травмираща хирургична намеса...
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ