Ако не е вързана за врата ви има ли смисъл въобще?

Нов сезон - нова шапка

01 September 2019 18:03
Ако не е вързана за врата ви има ли смисъл въобще?
Източник: pinterest

Обвинявайте го в нашия стремеж да избягваме UV лъчите или пристрастяването ни към прекалено многото аксесоари. Така или иначе, огромните шапки официално са достигнали върха на нашия списък за задължителни покупки. На Jacquemus дължим изцяло това дело. Пролетната колекция на Ganni през пролетта на 2019 г. изобрети шапката за дъжд и сред стотиците аксесоари, озаряващи пролетната 2018 на пистата на Gucci, забелязахме допълнителни шапки за покритие в смели цветове. Но без значение какъв стил на шапка носите тази есен, ние сме тук, за да ви кажем, че без привързаната част, просто няма смисъл.

Добавянето на каишка за брадичка или вратовръзка към вашите иначе достатъчно колоритни на фона на всичко останало шапки, добавя и финалния щрих към изначалния замисъл на тенденцията. Разбира се, всяка стара шапка ще ви предпази от слънцето, но дали тя ще лежи по същия естетически начин през гърба ви, когато не я носите? Вероятно не.

Така че независимо дали предпочитате деним, плетиво, слама или с козирка, опитайте шапката с връзка.
С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп Diamond Glow с престижна награда за най-добра бюти терапия за 2021 г
GAME CHANGER GAME CHANGER Как да направим коремна преса без усилие
Маргарита Кабурова Маргарита Кабурова Една щастлива жена
Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Уак да се грижите за себе си и емоционално след сериозна и травмираща хирургична намеса...
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ