Трик за миглите от Джесика Алба

ВИДЕО

10 September 2019 17:37
Трик за миглите от Джесика Алба
С опит от 25 години, седяла в холивудски столове за грим и пускайки собствена марка козметика , Джесика Алба беше длъжна да покаже някои блестящи трикове за красота, които и ние да откраднем. Но изглежда, че може би е взела от майка си една от най-умните техники за гримиране. В ново видео за британския Vogue актьорисата и предприемач споделя, че ясно си спомня как е гледала как майка си прилага спирала, когато е била малка, а изглежда, че се е вдъхновила от метода и  за приложение, от който и ние можем да се възползваме.


„Спиралата е най-важна, защото в края на деня, когато говорите с хората, гледам очите ви“, казва Алба. "Така че мисля, че тук трябва да отделите много време, дори и да не отделяте твърде много време за нещо друго."

Гледайте цялото видео по-долу за още съвети:

">

Били Айлиш ще изпълни тематичната песен на Били Айлиш ще изпълни тематичната песен на "Смъртта може да почака" Ханс Цимер официално бе обявен за композитор на музиката в 25-ия филм за Бонд
Одри Хепбърн е една от стоте илюстрирани сбъднати приказки Одри Хепбърн е една от стоте илюстрирани сбъднати приказки Луксозното издание "Истории за лека нощ за момичета бунтарки 2"разказва за живота на познати и непознати момичета бунтарки.
Никол Шерцингер и Том Еванс почиват в Мексико Никол Шерцингер и Том Еванс почиват в Мексико Лос Кабос е мястото, където новата звездна двойка празнува любовта
Магическият нар Магическият нар Плодът за здрава коса и сияйна кожа
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ